- 6,963
- 3,380
- 113
Hoşbulduk ferhat abimHoşgeldin dost![]()
Hoşbulduk ferhat abimHoşgeldin dost![]()
Onun dışında eksik yoktuOna da yazcam ben dost sayfalar cogaldı dostlar bana dm den bilgi verebilirse sevinirim
İlklerden değiliz dostumuz unutmuşDost orda sanki Marley eksik değilmi
La böyle mesaj mi yazılırHatırladikca dm atarım diger dostlara dostlar siz yazın bana dmden
Dostunu unutmıcak dost burda hatırlatmak içinİlklerden değiliz dostumuz unutmuş
JjdhdhshssbbshaahdhxgReıs gelemedım dugun vardı kuzenın tebrıkler genede
Bi @Marley bi ben eksigim sanki dostDostlar söz verdiklerim de listeye dahil
Şu şekilde
@Golcümetin
@fearjr1992
@Aqua90
@JoeQuanqa
@hkmtgnl
@Mkrc53
Dostlar aklıma geldikce diger arkadaslara da ulasırım güzel oldu tesekkürlerkalana gore diger arkadaslara da ulasacagim
Yazdigim arkadaslar bana ozelden yazabilirse sevinirim
💙
@Shellac @Daimon burası won dostlar
Valla ona para Stan kötülük yapar açım diyo alıp kumara gömüyorOsimhen o yazıyo görürse kesin çukkayı kapat elliot dan 2dk da kafalar
Sağlam cilalamadıBugün ilk defa metinin olmadığı bı liste görüyorum hala şoktayım
Valla onu bendr çözemedimBu elliot un oynadığı site hangi site la o nasıl arayüz öyle
@JoeQuanqa nick ver nasıl biri olduğunu söylesin insan sarrafı mübarekValla ona para Stan kötülük yapar açım diyo alıp kumara gömüyor
Ayıp la kumarbaz dan aldık roll tek mactan gıttı açızBugün ilk defa metinin olmadığı bı liste görüyorum hala şoktayım
Meto aylardır kazandığını görmedim zatenAyıp la kumarbaz dan aldık roll tek mactan gıttı açız
O da insan yoruluyor artık yaşı da geldi hayatın yüzde 65 ini geçtiSağlam cilalamadı
Meslek sırrı dost ben atanamayan avukatım@JoeQuanqa nick ver nasıl biri olduğunu söylesin insan sarrafı mübarek
Yoksa osimhen sen misinAyıp la kumarbaz dan aldık roll tek mactan gıttı açız