- 2,566
- 2,544
- 113
Ben gecen ay girdim , 50k organizasyon ucreti verdim 100k pesinat verdim, 27bin taksit ekim ayinda 700 k alcam
2 yıllık sanırım? Hayırlı olsun dost. Kolay ödemelerin olsun.Ben gecen ay girdim , 50k organizasyon ucreti verdim 100k pesinat verdim, 27bin taksit ekim ayinda 700 k alcam
peşinat verirsen 6.ayın sonu garanti ödeme alıyosun zaten peşinatsız mantıksız para çöp oluyo seni 100kişilik gruba alıyolar ne zaman çıkarsa şansına o yüzden peşinatın yoksa bulaşılmaz zatenDediğin gibiyse 6 ay da bu paralarla bunlar oluyorsa iyi dost
Güzel kardeşim birincisi kredi cekememek için icra dosyasının kapak borcunu ödemedim. Kendime guvenemedigim için. Kredi puanım bilinçli olarak çok düşük.ne gerek var böyle şeylere vur 1 milyon yetmeyen yerine de kredi cek 100 200 al arabanı evi anlarımda araba icin böyle sacmalıklara kafa yormaya gerek yok
2 arkadasim böyle ev aldı 10 yıl geçti gecen biri aradı samsun dan almıştı hala oduyo 10 bin oduyo galiba memnun da sordumBeyler bu gruplar yıllardır var ve ev, araç için binlerce kişi kullanıp bir şey sahibi olmuştur.
Aranızda kullanan oldu mu?
Ödeme planları farklı şekilde göründü bir süredir gözüme. Kısa vade için sizce mantıklı mi?
Ya da, bu olaya girip pişman olan var mi?
Kiradaysan böyle alacak imkanın varsa düşünme alBeyler bu gruplar yıllardır var ve ev, araç için binlerce kişi kullanıp bir şey sahibi olmuştur.
Aranızda kullanan oldu mu?
Ödeme planları farklı şekilde göründü bir süredir gözüme. Kısa vade için sizce mantıklı mi?
Ya da, bu olaya girip pişman olan var mi?
Kuraya girmedim ben 1 m a yazıldım 20 taksit ayda 50 k 7. Ayda teslimatKaçıncı ayda çıktı sana dost? Ve nakit vermedın sanirim?
ne iş yapıyon reisBen ayda 50 k ödüyorum 1 m e yazıldım 2 ay önce aldım arabayı sorun yok
Senin dediğini yapamıyor ki kardeş aylık 20-30k kumara bırakıyoruz zatenBu ülke icin sizce mantıklı mı bu yap her ay paranı euro yap 12. Ayda ne alacaksan al 12. Ay da yatırdığın para ile söyle firmaları zengin etmeyin adamlar sizin yerinize faiz e koyup paranızı değerlendiriyor onuda geçtim bugun ki verdiğin tl ile 12. Ay ki aynı şeyi almıyor
Çalışmıyorumne iş yapıyon reis