- 958
- 872
- 113
hele konu nba olunca sıkıntı hayırlısHiç birşeyin garantisi yok bol şans
Minnesota ilk çeyrek 60 ı rahat geçer
forumda bi dost önermişti "miami indiana milwa bu 3 cyber takımına da 3. periyot alt oyna yüzde 95 alt bitecek" demisti ufak bi miktarda şansımı denedim geçen. harbiden de dediği gibi olduNeden 3.çeyrek?
Dost 3.ceyrekte as 5li çıkmıyor pek dinlenme periyodu gibi NBA'de ozellikle fark biraz açıksaŞu kuponda New york maçı indiana maçından daha banko onu söyleyeyim şu indiana 3. Çeyreğinde bütün ihtimaller olabilir aşırı sakat maç umarım kazanırsın bol şanslar dost.. Bu arada ilk çeyrek 61 62 vardır diye düşünüyorum onlar daha makul gibi geldi indiana için..
Bol şans dost hafif riskli kupon
yukarda açıkladım reis 3. per olayını garip bir mevzu var bazı takımlardaNew York maçı çok fazla eksik var Miami'de. Alta yönelebilir. Düşük tempo oynuyor her 2 takım da. Taraf olarak dengesiz NY ama kolay kazanması gereken bir maç. Minnesota 3. per ? Bu maç da normal şartlarda 1 olur taraf bahsi açısından kağıt üzerinde kolay duruyor. Siakam oynamıcak sanırım Pacers'ta. Lakin 3. çeyrek bahsi için tahmin yazı tura gibi. Bol şans
İndiana hep atıp yiyor minnesota son dönemde nasıl bilmiyorum ama benim denk geldiğim maçlarda 3. Çeyrek akıyorlardı genelde. Umarım kazanır ama ben olsam ilk per 61 62 alırdım sanırım..Dost 3.ceyrekte as 5li çıkmıyor pek dinlenme periyodu gibi NBA'de ozellikle fark biraz açıksa
Bol şanslar