Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti EMONTANA7 / NBA Yanar

Kupon Miktarı
4258
Kupon Oranı
5.19

blanks

Elbistanlı ރ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,919
1,593
113
Üçüncü çeyrek alt baya mantıklı olmuş

Miami berbat ötesi şuan ama NYC de pek farklı değil 208.5 baremi asılır iki tercihte oran ve tercih olarak tutarlı olmuş bol şans

EMONTANA7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
964
876
113
gelirse takip eden birkaç dostumu görürüm

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,378
3,920
113
Şu kuponda New york maçı indiana maçından daha banko onu söyleyeyim şu indiana 3. Çeyreğinde bütün ihtimaller olabilir aşırı sakat maç umarım kazanırsın bol şanslar dost.. Bu arada ilk çeyrek 61 62 vardır diye düşünüyorum onlar daha makul gibi geldi indiana için..

blanks

Elbistanlı ރ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,919
1,593
113
Şu kuponda New york maçı indiana maçından daha banko onu söyleyeyim şu indiana 3. Çeyreğinde bütün ihtimaller olabilir aşırı sakat maç umarım kazanırsın bol şanslar dost.. Bu arada ilk çeyrek 61 62 vardır diye düşünüyorum onlar daha makul gibi geldi indiana için..
Dost 3.ceyrekte as 5li çıkmıyor pek dinlenme periyodu gibi NBA'de ozellikle fark biraz açıksa

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,793
4,100
113
New York maçı çok fazla eksik var Miami'de. Alta yönelebilir. Düşük tempo oynuyor her 2 takım da. Taraf olarak dengesiz NY ama kolay kazanması gereken bir maç. Minnesota 3. per ? Bu maç da normal şartlarda 1 olur taraf bahsi açısından kağıt üzerinde kolay duruyor. Siakam oynamıcak sanırım Pacers'ta. Lakin 3. çeyrek bahsi için tahmin yazı tura gibi. Bol şans

EMONTANA7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
964
876
113
New York maçı çok fazla eksik var Miami'de. Alta yönelebilir. Düşük tempo oynuyor her 2 takım da. Taraf olarak dengesiz NY ama kolay kazanması gereken bir maç. Minnesota 3. per ? Bu maç da normal şartlarda 1 olur taraf bahsi açısından kağıt üzerinde kolay duruyor. Siakam oynamıcak sanırım Pacers'ta. Lakin 3. çeyrek bahsi için tahmin yazı tura gibi. Bol şans
yukarda açıkladım reis 3. per olayını garip bir mevzu var bazı takımlarda

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,378
3,920
113
Dost 3.ceyrekte as 5li çıkmıyor pek dinlenme periyodu gibi NBA'de ozellikle fark biraz açıksa
İndiana hep atıp yiyor minnesota son dönemde nasıl bilmiyorum ama benim denk geldiğim maçlarda 3. Çeyrek akıyorlardı genelde. Umarım kazanır ama ben olsam ilk per 61 62 alırdım sanırım..

blanks

Elbistanlı ރ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,919
1,593
113
Yok yok dost bu maç 3.periyoda gitmeden acılır max 56-57 görür

Rekorist0x

İddaacı - 100TL Numaralı Adam