- 12,769
- 4,674
- 113
Vallahi daha düşmediGelmiştir artık biraz bekletiyorlar onay için coin hesaplari
Vallahi daha düşmediGelmiştir artık biraz bekletiyorlar onay için coin hesaplari
Litecoin verseydin şimdiye bankana cekmistin bu vbetle alakalı bişey değil kanka btcturkle alakalıVallahi daha düşmedi
O artık senindir dost ha beş dakika önce ha beş dakika sonraVallahi daha düşmedi
Dur ya inşallah öyle olmazBtc ile çektiysen kesinti olmaz inş başoma gelmişti yarısı kesintiye gitmişti
Kurt pusuda 🤪🤪🤪O artık senindir dost ha beş dakika önce ha beş dakika sonraStaller hesabı vereyim mi
![]()
Sayılır dostum 😌 daha iyilerini gördük sonuçta 😎Ezdin geldin mi Emrah abi![]()
Yüzde beş kesiyor sanırımBtc ile çektiysen kesinti olmaz inş başoma gelmişti yarısı kesintiye gitmişti
Çok daha iyilerini görürsün umarımSayılır dostum 😌 daha iyilerini gördük sonuçta 😎
Sadece ben değil hepimiz görürüz umarımÇok daha iyilerini görürsün umarım
Hayırlı olsun bol şans hocamBtc adresime düşmedi daha
Valla bn bi ara çektim bi baktım yarısı yok paranın o sinirle destege girdim saydırdım gerçeği sonra ögrendim baya kesşyormuşYüzde beş kesiyor sanırım
Ağ ' a bağlı bişey reis kesintilerValla bn bi ara çektim bi baktım yarısı yok paranın o sinirle destege girdim saydırdım gerçeği sonra ögrendim baya kesşyormuş
Litecoin ve stellar bu iş için en iyisi litecoin islemleri daha hızlı amaEn iyisi Staller sıfır kesinti
Stellar yok vbette litecoin var az kesiyor ama arkadaş bilmeden btc cekmisEn iyisi Staller sıfır kesinti
Ayn btc en çok kesiyor digerleri üç beş kuruş kesiyor namusuz btc çok kesiyorAğ ' a bağlı bişey reis kesintiler
Cuma 12 dediler amaTipobet telegram freespinleri sabah 8-9 gibi mi ekliyordu?