Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling emretas11 | Kasa -- Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

netherlands

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,192
6,307
113
@emretas11 kanka kimseyi tanımam etmem sohbetin yoktur. Çekiliş yapıp dağıtabilirim sonuçta burada herkes birbirnini tanıyor hemen hemen, sadece isim olarak mesaj olarak gördüklerim arasından cekikis yapabilirim. Tabii roll başarılı oluesa
Senın şafağın yetmiyor yidiğim köşede bekle

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
110,561
62,326
113
Ulan ekitikeye bak burdan çıktı diğer konuya gitti ödül kapti adam Frankfurttsn Liverpoola gitti gerçeği oysaki orda beklenen performansı verememisti
Kim dedi ödül kaptı diye?ona ödül yokki ödül 5 kisiyeydi onlarida belirledik bu yazdigin arkadaş yok.oteki roll gerçek roll burası şaibeli.orda çekim odenirse herkes ödülünü alır.burda odulde şaibe konu sahibine şaibe kuponlarida şaibe.yerinizde olsam 1 dk bile takip etmem burayı ki etmedimde zaten.bu arkadaşı ilk günden gözüm tutmamisti zaten.umarim ben madara olurumda kazanır ve sizde odulunuzu alırsınız.

emretas11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,130
1,174
113
Arkadaşlar inancı olmayan beklemek istemeyen konuyu takip etmesin kimsenin kafasına silah dayamıyoruz :D. Gerçekten bi acayipsiniz. Cebinizden eksilen yok, hedefim yüksek ve risk almak istiyorum ben kazanırsam herkes kazanacak kaybedersem sadece kendim kaybedeceğim bu kadar basit. Kashima forumun başlarında vardı adam sabah işe gideceğim diye ayrılmak zorunda kaldı. Burda gördüğüm isimleri not alır kendisine iletirim. Acelesi olan beklemesin, yatsın dinlensin.

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,877
6,480
113
Kim dedi ödül kaptı diye?ona ödül yokki ödül 5 kisiyeydi onlarida belirledik bu yazdigin arkadaş yok.oteki roll gerçek roll burası şaibeli.orda çekim odenirse herkes ödülünü alır.burda odulde şaibe konu sahibine şaibe kuponlarida şaibe.yerinizde olsam 1 dk bile takip etmem burayı ki etmedimde zaten.bu arkadaşı ilk günden gözüm tutmamisti zaten.umarim ben madara olurumda kazanır ve sizde odulunuzu alırsınız.
Estağfurullah Ağabeyim Madara olma, ödülünün ta ... Naçizane isteğim herkes mutlu olsun :) sevelim sevilelim

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,148
21,537
113
La bak gidip borc alacam senin için cik konudan artik
Erhan doğru söylemiş
Böyle roll açılmaz
Hedef olur 3 adım 4 adım dersin 5 kişi vs vs
Sürekli kupon atmış al ver al ver 5 6 saat takip eden kişiler var 2 3 kupon gelmiş ilk baş birkaç kişi sevindirse iyiymiş bastığı rakamlar az değil rolün de raconu var para dağıtıcam diye burda takip edenlere esir muamelesi yapılmaz
İlk defa Kaosda hak verdim erhanım sana 😆

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...