- 23,987
- 24,971
- 113
Lan ne yakını aylar belki yıllar oldu tek kelime etmeyeli adını dahi bilmiyorum hashh@tahir1603 yakın kankasıymış o bilir biz göremedik konuda hiç ama tesadüf işte arka kapılarda dönmüş olay
Lan ne yakını aylar belki yıllar oldu tek kelime etmeyeli adını dahi bilmiyorum hashh@tahir1603 yakın kankasıymış o bilir biz göremedik konuda hiç ama tesadüf işte arka kapılarda dönmüş olay
Dostum yanlış bir iş yapıyor olmasan bu kadar insan sana yanlışsın diyemezdi emin ol. Yarın hakkım emeğim çalındı heba oldu o kadar takip ettik diyen en az 30 kişi olacak dmde . İstersen yasa gör deneyim etKimseyi buraya diktiğim yok hocam. Kasa şu an ilk başladığımız noktadan hemen hemen aynı durumda. sadece 29K artıya geçebildik. Uzun tutacağımı söyledim defalarca kez işi gücü olanın beklememesini de söyledim kendisine ulaşacağımı da söyledim. Tekrar söylüyorum işi gücü olan ayrılabilir. Kendisine mesaj bırakırız.
Taamm dost 6 ya kadar ayaktayizEverton maçından da gelen golle artıya geçilen tutar 81 bin oldu. Saat 6'ya kadar devam edeceğim. Kar zarar durumuna göre kişi başı miktar belirleyip dağıtımı yaparım. Bu saate kadar ayakta duranları da üzmem. Tekrar söylüyorum işi gücü olan beklemesin. Kendisine ulaşırız.
son won kupondan sonra mı aynı noktadayızKimseyi buraya diktiğim yok hocam. Kasa şu an ilk başladığımız noktadan hemen hemen aynı durumda. sadece 29K artıya geçebildik. Uzun tutacağımı söyledim defalarca kez işi gücü olanın beklememesini de söyledim kendisine ulaşacağımı da söyledim. Tekrar söylüyorum işi gücü olan ayrılabilir. Kendisine mesaj bırakırız.
Unutursun diye uyuyamaz olduk kralEverton maçından da gelen golle artıya geçilen tutar 81 bin oldu. Saat 6'ya kadar devam edeceğim. Kar zarar durumuna göre kişi başı miktar belirleyip dağıtımı yaparım. Bu saate kadar ayakta duranları da üzmem. Tekrar söylüyorum işi gücü olan beklemesin. Kendisine ulaşırız.
Aga bunu diyip konudaki hemen hemen 30 kişiye ulaşmazsan üzülerek söylüyorum vebal alırsınEverton maçından da gelen golle artıya geçilen tutar 81 bin oldu. Saat 6'ya kadar devam edeceğim. Kar zarar durumuna göre kişi başı miktar belirleyip dağıtımı yaparım. Bu saate kadar ayakta duranları da üzmem. Tekrar söylüyorum işi gücü olan beklemesin. Kendisine ulaşırız.
üzecegini üzdün reis k bakma jsjsjsjEverton maçından da gelen golle artıya geçilen tutar 81 bin oldu. Saat 6'ya kadar devam edeceğim. Kar zarar durumuna göre kişi başı miktar belirleyip dağıtımı yaparım. Bu saate kadar ayakta duranları da üzmem. Tekrar söylüyorum işi gücü olan beklemesin. Kendisine ulaşırız.
Konuda bunu yazamadi kashima linç yer diye özelden bağlamış çekip gitmiş bizde 5 saattir sayi sayıyoruz nalet gelsin bole ise artikErhan kasmima buna özelden yazmıştır dimi benım tanıdım yazmıştır dağıtımı ben yaparım liste yaparım takşptekiler vs konu bu işte dağılın şimdii beyler
Ayn öleAga bunu diyip konudaki hemen hemen 30 kişiye ulaşmazsan üzülerek söylüyorum vebal alırsın
Yaw ölüm kahsima arka kapılardan iş çevirmiş zaten dağıtımcı vs listesi olmak içinBir dagıtım olcaksa da bana vermesin bu lavugun parasınıda bu saaaten sonra istemem @Kashima gör bunu benim gibi 5 6 saat takip eden baskasına verin banlanmak istemem dedigim gibi bunu takip edeni kendine saygısı yok
komik olan ne yavrum söyler misin dinliyorum ben bastan beri evet burdaydım ama bir samimiyet göremedimHahaha alemsin
Son dk kornerden yürüyor kasa hadi inşallah devamı olcakEverton maçından da gelen golle artıya geçilen tutar 81 bin oldu. Saat 6'ya kadar devam edeceğim. Kar zarar durumuna göre kişi başı miktar belirleyip dağıtımı yaparım. Bu saate kadar ayakta duranları da üzmem. Tekrar söylüyorum işi gücü olan beklemesin. Kendisine ulaşırız.
Haklısın kardeşimAbicim insanda biraz vicdan olmalı saat 5 e geliyor saat 00 da açılan konu 5 saat oldu o kadar kişiyi bekletti konusunda millette belki sigara parası yok bir umut bekliyorlar adam uzadıkça uzatıyor 2 adımli roller yapsin kazanç olursa kac kişiye ödül verip bu şekilde ilerlesin ben ilk defa bir rol konusunu bu kadar saçma olduğunu gördüm konu sahibinin mesajı kadar konu actik bugune kadar ben bole bir rezillik görmedim en büyük nimet vakittir ama millet bunun farkında değil ayip artik
alla alla kimler tartıstı hayatkumar bakıyordu sıkıntı cıkmazdıKazanmanında pis bir yani var, yan inşatta kavga çıktı
Bir saat daha bekleriz bakalım zaten işimiz yok bakalım takipteyiz NBA istiyoruzEverton maçından da gelen golle artıya geçilen tutar 81 bin oldu. Saat 6'ya kadar devam edeceğim. Kar zarar durumuna göre kişi başı miktar belirleyip dağıtımı yaparım. Bu saate kadar ayakta duranları da üzmem. Tekrar söylüyorum işi gücü olan beklemesin. Kendisine ulaşırız.
Hemen yan inşaata koşun kürekleri alıpKazanmanında pis bir yani var, yan inşatta kavga çıktı