Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling emretas11 | Kasa -- Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emretas11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,130
1,174
113
İşin sonu belli saat 6 ya kadar 2 3 kupon kayıp olur 2 3 kupon gelir kasa yerinde Sayar sabahda kashima 5 10 kişi samimi olduğuna yazar işlem tamam surada kaldı 1.30 saat bakalım
Böyle bir şey yaşanmayacak hocam. Olur da kasa yerinde sayarsa bekleyenleri üzmemek adına elimden geldiğince yardımcı olurum. Umarız şans yanımızda olur böyle bir şeye gerek kalmaz. Vesselam.

Ekitikee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,857
2,506
113
Noktayı koymak istiyorum artık beyler dediğim gibi. Saat 6'ya kadar devam edeceğim. Kimseyi burada zorla tutmuyoruz. İşi gücü olan yatsın dinlensin. Saat 6'dan sonra kimler takip etmiş hepsine tek tek özelden ulaşır TRX isteriz. Destek olanlara tekrardan teşekkürler.
Sabah iş var kanka 3 saat uyucam bu saate kadar takip etmeye çalıştım daha takip edemiyorum umarım gece istediğin gibi biter hepsi yazdığın gibi gelir bolsanslar. Kalan arkadaslarada başarılar bolsanslar cümleden iyi geceleriniz olsun sonuda güzel olsun ins

Dede213

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
795
119
43
Sabah iş var kanka 3 saat uyucam bu saate kadar takip etmeye çalıştım daha takip edemiyorum umarım gece istediğin gibi biter hepsi yazdığın gibi gelir bolsanslar. Kalan arkadaslarada başarılar bolsanslar cümleden iyi geceleriniz olsun sonuda güzel olsun ins
Yenge bize emanet kral

akgul383

Sabır herşeyin ilacıdır.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,198
6,360
113
Böyle bir şey yaşanmayacak hocam. Olur da kasa yerinde sayarsa bekleyenleri üzmemek adına elimden geldiğince yardımcı olurum. Umarız şans yanımızda olur böyle bir şeye gerek kalmaz. Vesselam.
Dost şuankileri unutma da

Deadlong

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,481
8,551
113
Umarım dostum kazanırsın dedigin gibi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...