- 18,489
- 10,129
- 113
Konuşma lan adı herif seni pazarladimCen para kazandinda millete borç mu verdin cen deve felan mi sattın 🤣🤣🤣
Konuşma lan adı herif seni pazarladimCen para kazandinda millete borç mu verdin cen deve felan mi sattın 🤣🤣🤣
Sende kardeşim baştacısınEyw abi görüşürüz dikkat et
Bi cigarayi 3 kişi dönelim mi kankaValla tam o muhabbete dondu birazdan 1 simidi 8 kisi bölcek dkdkfkf
Pilav puhahaKuruuuu
Böyle bir şey yaşanmayacak hocam. Olur da kasa yerinde sayarsa bekleyenleri üzmemek adına elimden geldiğince yardımcı olurum. Umarız şans yanımızda olur böyle bir şeye gerek kalmaz. Vesselam.İşin sonu belli saat 6 ya kadar 2 3 kupon kayıp olur 2 3 kupon gelir kasa yerinde Sayar sabahda kashima 5 10 kişi samimi olduğuna yazar işlem tamam surada kaldı 1.30 saat bakalım
Kaybetsin istiyon he1 gol daha
Alt oynamış adamHadi ev
Sabah iş var kanka 3 saat uyucam bu saate kadar takip etmeye çalıştım daha takip edemiyorum umarım gece istediğin gibi biter hepsi yazdığın gibi gelir bolsanslar. Kalan arkadaslarada başarılar bolsanslar cümleden iyi geceleriniz olsun sonuda güzel olsun insNoktayı koymak istiyorum artık beyler dediğim gibi. Saat 6'ya kadar devam edeceğim. Kimseyi burada zorla tutmuyoruz. İşi gücü olan yatsın dinlensin. Saat 6'dan sonra kimler takip etmiş hepsine tek tek özelden ulaşır TRX isteriz. Destek olanlara tekrardan teşekkürler.
4 olsun biri 2 paket sigara bitirmis roll takip etcem diye dkdkdkdmBi cigarayi 3 kişi dönelim mi kanka
adamsınBöyle bir şey yaşanmayacak hocam. Olur da kasa yerinde sayarsa bekleyenleri üzmemek adına elimden geldiğince yardımcı olurum. Umarız şans yanımızda olur böyle bir şeye gerek kalmaz. Vesselam.
Yenge bize emanet kralSabah iş var kanka 3 saat uyucam bu saate kadar takip etmeye çalıştım daha takip edemiyorum umarım gece istediğin gibi biter hepsi yazdığın gibi gelir bolsanslar. Kalan arkadaslarada başarılar bolsanslar cümleden iyi geceleriniz olsun sonuda güzel olsun ins
Dost şuankileri unutma daBöyle bir şey yaşanmayacak hocam. Olur da kasa yerinde sayarsa bekleyenleri üzmemek adına elimden geldiğince yardımcı olurum. Umarız şans yanımızda olur böyle bir şeye gerek kalmaz. Vesselam.
Umarım dostum kazanırsın dedigin gibi olurBöyle bir şey yaşanmayacak hocam. Olur da kasa yerinde sayarsa bekleyenleri üzmemek adına elimden geldiğince yardımcı olurum. Umarız şans yanımızda olur böyle bir şeye gerek kalmaz. Vesselam.