- 20,509
- 6,447
- 113
30’
beyler konuya gireyim dedim önüme ilk bu mesaj çıktı siz kavgasız yapamıyormusunuz yavİt ölusu senin kanına sokarım adam ol gevşeme kevase seni
Durumlar aynı 😅🤣Saatlerdir forumdayim ne bı çekiliş kazandım ne bı yerden bonus üstüne sigaram bitti zarardayim 🙂
Kanka 6 yil once hepsini saldim ciddi iliski yapip, alkol bile icmiyorum 6 yildir. Sadece bos sigara iciyom muratti iciyodum o bile agir geliyo artik slim sigara iciyorum 🤣Dolu takilmiyon mu sen hahshs
Tamam dostAktif olan herkes bana özelden TRX adresini bırakabilir mi? LÜTFEN SADECE TRON (TRX) ADRESİ BIRAKIN.
Gaddar oluyor pauhaOlunca ya puhaha
Banada kızıyolar😏beyler konuya gireyim dedim önüme ilk bu mesaj çıktı siz kavgasız yapamıyormusunuz yav
Trx olmayan ne yapsın dostumAktif olan herkes bana özelden TRX adresini bırakabilir mi? LÜTFEN SADECE TRON (TRX) ADRESİ BIRAKIN.
Trx varmı sendeGaddar oluyor pauha
Tron olmayna napcakAktif olan herkes bana özelden TRX adresini bırakabilir mi? LÜTFEN SADECE TRON (TRX) ADRESİ BIRAKIN.
Kanka öyle yapma işte bak şimdi konuda olmayıp bir sürü kişi dm atacak (yaşandı)Aktif olan herkes bana özelden TRX adresini bırakabilir mi? LÜTFEN SADECE TRON (TRX) ADRESİ BIRAKIN.
YokTrx varmı sende
sana kimse kızamaz akgül alırım façalarınıBanada kızıyolar😏