Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling emretas11 | Kasa -- Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,890
24,858
113
Mesneviden ders almış
Lan oğlum bari sen yapma cacık herif 5 saat takip etsen sende fittirmaz misin iki dakika adam olun da haklının yaninda durun alcagimiz parayı 1 maça pic edecek insanlarız biraz insan olun
[/QUOTE]
Kanka bak erhan da aynısı yaptı senin gibi yürüdü gitti ne trx attı ne bisi adam olun falan hoş laflar değil terbiyemi bozdurma banada hayat böyledir tükürdüğünü yalatmaz yutturur

emretas11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,130
1,174
113
Sana inandım başından beri yanıltmadın beni helal
Hocam cebimizde var, kazanmaya da çalışıyoruz. Ben kendi başıma kendim oynar kendim takip edebilirdim. Roll konusu açtım ki şansıma ortak olan insanlar da kazansınlar. Gerginliğin çıkma sebebi saatin ilerlemesi ki hak veriyorum. Ama en başında da uzun tutacağımı belirttim. Kendim hedefime ulaşamasam bile kimseyi mağdur etmem.

joafelix

Portekizli KAKA
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,290
3,464
113
Lan oğlum bari sen yapma cacık herif 5 saat takip etsen sende fittirmaz misin iki dakika adam olun da haklının yaninda durun alcagimiz parayı 1 maça pic edecek insanlarız biraz insan olun
Kanka bak erhan da aynısı yaptı senin gibi yürüdü gitti ne trx attı ne bisi adam olun falan hoş laflar değil terbiyemi bozdurma banada hayat böyledir tükürdüğünü yalatmaz yutturur
[/QUOTE]
Bravo 500 TL kazandın kanka zengin oldun yarın IBAN at söz namusz sözü sana 1 k atcam belki gururun incinir

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,397
10,062
113
Hocam cebimizde var, kazanmaya da çalışıyoruz. Ben kendi başıma kendim oynar kendim takip edebilirdim. Roll konusu açtım ki şansıma ortak olan insanlar da kazansınlar. Gerginliğin çıkma sebebi saatin ilerlemesi ki hak veriyorum. Ama en başında da uzun tutacağımı belirttim. Kendim hedefime ulaşamasam bile kimseyi mağdur etmem.
Sen hedefe ulaş hemen yarın tamirciye git dost peder ogrenmesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...