- 7,729
- 3,641
- 113
İcimizden gecmesinler de 😀Gonlunuzden geçersem güzel olur
İcimizden gecmesinler de 😀Gonlunuzden geçersem güzel olur
Gönlünden geçen olam reisim
Çok komiksin dost ben olsam sana verirdim ödülü İcimizden gecmesinler de 😀
Adam ne beğeni atmış ne mesaj atmış buraya konu niye açtın o zaman 🤣Bana zor zamanda hiç ödül alamama rağmen bana destek olan dostu seçtim dm den ulaşıldı dönünce ödülü gönderilecektir teşekkürler
@fearjr1992
Onu kime Atacan seni bugünlere getiren büyüten burda olmayan birine mi 😅Buradan da 15 k çekersek bi 500 daha birine aticam
Kazanırsan bir gün sen atarsın bari bana 😀Çok komiksin dost ben olsam sana verirdim ödülü
Bu sefer gönlünden geçelimBuradan da 15 k çekersek bi 500 daha birine aticam
Senın zaten gönlünden o ggeçiyomuş bizi nie yoruyosun 😶🌫Bana zor zamanda hiç ödül alamama rağmen bana destek olan dostu seçtim dm den ulaşıldı dönünce ödülü gönderilecektir teşekkürler
@fearjr1992
Aynen garip bir hal budsAdam ne beğeni atmış ne mesaj atmış buraya konu niye açtın o zaman 🤣
HahahaHHhhhHhHahhahaSenın zaten gönlünden o ggeçiyomuş bizi nie yoruyosun 😶🌫
Benim bi isteğim yok . Destekleyen 3-4 kişiye sigara parası seni Üzmez ama başkalarını sevindirir. Sende rolling takip ediyordun unutmaBuradan da 15 k çekersek bi 500 daha birine aticam
Param olsa lafını bile etmem .Kazanırsan bir gün sen atarsın bari bana 😀
Onu yapıyorum dost zatenBenim bi isteğim yok . Destekleyen 3-4 kişiye sigara parası seni Üzmez ama başkalarını sevindirir. Sende rolling takip ediyordun unutma
Özelden yazınca banlayin diyorlar bu sefer dağıtım olmuş 😅Özelden bir kaç arkadas yazdı sigara parası veya başka ihtiyaçları olanlara ödemeleri yapılıyor
Adamsın 😍Param olsa lafını bile etmem .
Tamamdır kesene bereket dostum. TeşekkürlerOnu yapıyorum dost zaten