- 10,254
- 7,837
- 113
Bunlar böyle eline 3-5 geçince gösterip ağayım paşayım havaları gel gör akşama elinde sıfır kalacak 500 attığı kişiye 500 çıkar mı kanka diyecek 🤣Senın zaten gönlünden o ggeçiyomuş bizi nie yoruyosun 😶🌫
Bunlar böyle eline 3-5 geçince gösterip ağayım paşayım havaları gel gör akşama elinde sıfır kalacak 500 attığı kişiye 500 çıkar mı kanka diyecek 🤣Senın zaten gönlünden o ggeçiyomuş bizi nie yoruyosun 😶🌫
Faycal fajir da kazandı mesela slottan her gün sonu ne oldu 500 e kaldiBunlar böyle eline 3-5 geçince gösterip ağayım paşayım havaları gel gör akşama elinde sıfır kalacak 500 attığı kişiye 500 çıkar mı kanka diyecek 🤣
O cin gibi adam ya. Şeytana pabucunu ters giydirir 😈Faycal fajir da kazandı mesela slottan her gün sonu ne oldu 500 e kaldi
Benim zor zamanlarımda burada var o kişiler benle alay ettiler şimdi buradalar sen biliyorsun @Muroo1988 o kişileriÖzelden yazınca banlayin diyorlar bu sefer dağıtım olmuş 😅
Biliyorum Kral biliyorum sıkıntı yok yakalıyorum seniBenim zor zamanlarımda burada var o kişiler benle alay ettiler şimdi buradalar sen biliyorsun @Muroo1988 o kişileri
Haklısın geleceği görüyor adam para çıkacak kişilere dağıtım yaptı meyvesini topluyor 😅O cin gibi adam ya. Şeytana pabucunu ters giydirir 😈
Özelden iletişime gel kanka sana da ufak biseyler atalım çok kişi olunca kusura bakmaBiliyorum Kral biliyorum sıkıntı yok yakalıyorum seni
AdamÖzelden iletişime gel kanka sana da ufak biseyler atalım çok kişi olunca kusura bakma
Attim kralÖzelden iletişime gel kanka sana da ufak biseyler atalım çok kişi olunca kusura bakma
Nasip dostÖzelden yazınca banlayin diyorlar bu sefer dağıtım olmuş 😅
Yine maaşlı kişiler aldı gitti 😀Nasip dost![]()
Sanada tebrikler
Hayat dost bir gün elbet bizede gülecekYine maaşlı kişiler aldı gitti 😀
Eyvallah Fero yapmam lazım bir şeyler yaSanada tebrikler![]()
Vall yap artık dost bahanede kalmadı sunacak bı vur gel artık yeterEyvallah Fero yapmam lazım bir şeyler ya
Çekiliş lazım bize rol kurtarmıyor adamlar süper sistem bilgisayar düzeneği kurmuşlar 50 konuya yazıyorlar 😅Hayat dost bir gün elbet bizede gülecek
200 var 500 yapayım onu 300 daha bulup Ondan sonra kupon yaparımVall yap artık dost bahanede kalmadı sunacak bı vur gel artık yeter
2000 yap spinco yu al200 var 500 yapayım onu 300 daha bulup Ondan sonra kupon yaparım
Biz yaşlı adamız dost gençler yapıyor bu işiÇekiliş lazım bize rol kurtarmıyor adamlar süper sistem bilgisayar düzeneği kurmuşlar 50 konuya yazıyorlar 😅
GönderildiAttim kral