Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Emsek1903 | Kasa 1K Hedef 10K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aziz589

𐱅𐰇𐰼𐰰 🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,100
1,695
113
Milos Teodosic
Nando De Colo vay bee

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,764
11,058
113
Fiba ile düşmanlar çünkü çıkarları örtüşmüyor iki tarafında istediği şekilde ayarlayabilirlerse birleşme ihtimalleri yüksek
Ben eurolug yerinde olsam çarkın işliyor bu amerikalilarda her türlü kahpelik döner güvenmezdim

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,317
25,444
113
Ben eurolug yerinde olsam çarkın işliyor bu amerikalilarda her türlü kahpelik döner güvenmezdim
Amerika işin busiennes kısmına bakar maddiyat onceliklidir nba europe mancherster londra takımlarına gidiceklermis ligde bile takımları yok bunların hayal yani eurolegue işbirliği olmadan hayal kırıklığı olur

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,764
11,058
113
Amerika işin busiennes kısmına bakar maddiyat onceliklidir nba europe mancherster londra takımlarına gidiceklermis ligde bile takımları yok bunların hayal yani eurolegue işbirliği olmadan hayal kırıklığı olur
Manchester takımlarında basketbol kültürü yok boş o is

Hamzaxaslan

♠️♥️♣️♦️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,485
13,130
113
Sermaye el çekince hiç biri kalmıyor 1 senede takımların içi bosaltiliyor futbol gibi değil amatör branş olarak geçiyor futbol harici branşlar
kazanan 1.8 euro alıyor büyük futbol takımları kazanç yok diye pek sallamıyor burayı fener futboldan başarı yapamıyor diye ağırlığı verdiler baskete

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,317
25,444
113
Manchester takımlarında basketbol kültürü yok boş o is
Finans merkezlerine yatırım yaptırmaya çalışıyorlar Man. Ünited yıllardır çok kötü olmasına rağmen dünyanın en çok kazanan klubu sanırım hala ama o kültür olmadığı için imkansız basketbola çekmeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...