- 6,713
- 2,896
- 113
Gelir beklemeye almışlar 10 dk hesabinda olurBu site güvenilir değil o yüzden 10 k gidemedik kusura bakmayın Ekli dosyayı görüntüle 949493
Gelir beklemeye almışlar 10 dk hesabinda olurBu site güvenilir değil o yüzden 10 k gidemedik kusura bakmayın Ekli dosyayı görüntüle 949493
Ben eurolug yerinde olsam çarkın işliyor bu amerikalilarda her türlü kahpelik döner güvenmezdimFiba ile düşmanlar çünkü çıkarları örtüşmüyor iki tarafında istediği şekilde ayarlayabilirlerse birleşme ihtimalleri yüksek
Cska ambargo koyuyordu eurolegue e dimitris itioudis koclugundacska khımkı lokomotiv zenit iyidirler he
Aleksey Şved varken onlar kimMilos Teodosic
Nando De Colo vay bee
Sen çek işi garantiye al kralBu site güvenilir değil o yüzden 10 k gidemedik kusura bakmayın Ekli dosyayı görüntüle 949493
Dost Avrupa'dan ihraç edileli yıllar oldu günaydınDost CSKA vardı almıyorlar mi artık
fair foour da olmazsa olmazıCska ambargo koyuyordu eurolegue e dimitris itioudis koclugunda
Knk basketbol fazla takip etmiyorum başta belirttim NTVSpor zamanları bakardım ozetlere oradan kaldı aklımdaDost Avrupa'dan ihraç edileli yıllar oldu günaydın
Anladım dost sorun yok doğrudurKnk basketbol fazla takip etmiyorum başta belirttim NTVSpor zamanları bakardım ozetlere oradan kaldı aklımda
Amerika işin busiennes kısmına bakar maddiyat onceliklidir nba europe mancherster londra takımlarına gidiceklermis ligde bile takımları yok bunların hayal yani eurolegue işbirliği olmadan hayal kırıklığı olurBen eurolug yerinde olsam çarkın işliyor bu amerikalilarda her türlü kahpelik döner güvenmezdim
CSKA sağlamdii basketteKnk basketbol fazla takip etmiyorum başta belirttim NTVSpor zamanları bakardım ozetlere oradan kaldı aklımda
sözde euro zatenAmerika işin busiennes kısmına bakar maddiyat onceliklidir nba europe mancherster londra takımlarına gidiceklermis ligde bile takımları yok bunların hayal yani eurolegue işbirliği olmadan hayal kırıklığı olur
Manchester takımlarında basketbol kültürü yok boş o isAmerika işin busiennes kısmına bakar maddiyat onceliklidir nba europe mancherster londra takımlarına gidiceklermis ligde bile takımları yok bunların hayal yani eurolegue işbirliği olmadan hayal kırıklığı olur
Sermaye el çekince hiç biri kalmıyor 1 senede takımların içi bosaltiliyor futbol gibi değil amatör branş olarak geçiyor futbol harici branşlarfair foour da olmazsa olmazı
Çok yatırdı beni handikapdan arkadaş her hafta aldirirdi 30 40 handikap yenerdi ama handikap gelmezdi 😂😂CSKA sağlamdii baskette
kazanan 1.8 euro alıyor büyük futbol takımları kazanç yok diye pek sallamıyor burayı fener futboldan başarı yapamıyor diye ağırlığı verdiler basketeSermaye el çekince hiç biri kalmıyor 1 senede takımların içi bosaltiliyor futbol gibi değil amatör branş olarak geçiyor futbol harici branşlar
Tahir abi meritpremiym etkinlik açmış katil onaSermaye el çekince hiç biri kalmıyor 1 senede takımların içi bosaltiliyor futbol gibi değil amatör branş olarak geçiyor futbol harici branşlar
Finans merkezlerine yatırım yaptırmaya çalışıyorlar Man. Ünited yıllardır çok kötü olmasına rağmen dünyanın en çok kazanan klubu sanırım hala ama o kültür olmadığı için imkansız basketbola çekmeleriManchester takımlarında basketbol kültürü yok boş o is
TrnbBu site güvenilir değil o yüzden 10 k gidemedik kusura bakmayın Ekli dosyayı görüntüle 949493