- 18,895
- 10,387
- 113
Neye guldun knkAhahhaah
Neye guldun knkAhahhaah
HiiccccNeye guldun knk
Gülme bidaha banaHiicccc
Önce Bi DM baksanaMetin seni görecem ama bir daha beni unutursan kiraririm kalemini 😁😁
Meting dm tehlikeli puahaÖnce Bi DM baksana
Metin iyidirMetin seni görecem ama bir daha beni unutursan kiraririm kalemini 😁😁
metin derken meting. miMetin iyidir
Golcu olanmetin derken meting. mi
meting.yaniGolcu olan
Düşüncene sağlıkçok kişi yazıyor özelden kimseyi şikayet etmem sigara parası çok isteyen var parasında degiliim sadece havale çok yapıyorum patlıcam bir gün
Yoksa 5 kişiye 200 atmasına atarım bakalım güzel ayrılırsak bir kişiye 1000 tl atarım güvenilir birine o kabul ederse sigara parasını dağıtır
Sigara içmem ama çok iyi anlarım
TM sen zenginsin hakkın düştü ozaman puahhaBasss restbet devre arası fresecond dan 10 küsur çıktı sweet çevirdim 150 oldu onuda tek attım gelirse 516 olur
Hangi oyunda hiç haberimiz yokBasss restbet devre arası fresecond dan 10 küsur çıktı sweet çevirdim 150 oldu onuda tek attım gelirse 516 olur
Gelse tek atıp 1k çekmeyi denerdik de zor gelirTM sen zenginsin hakkın düştü ozaman puahha
Başka var mı devre arası veren dost, link nedirBasss restbet devre arası fresecond dan 10 küsur çıktı sweet çevirdim 150 oldu onuda tek attım gelirse 516 olur
Maç neGelse tek atıp 1k çekmeyi denerdik de zor gelir
Spin and scorr mu ne futbol oyunu varya betpas da vardiHangi oyunda hiç haberimiz yok