- 18,132
- 9,733
- 113
Halk emsekovici istiyor o da yokbiseyden haberim yok
Halk emsekovici istiyor o da yokbiseyden haberim yok
Tebrikler
Ben anlamazHalk emsekovici istiyor o da yok
TM neyse yeter bu kadar gırgır şamata Allah'a emanetBen anlamaz
Ne kadardı odulArkadaşlar dağıtım yapacak kişi iyi seçin 48 saat oldu benim ödüllü göndermedi
KimArkadaşlar dağıtım yapacak kişi iyi seçin 48 saat oldu benim ödüllü göndermedi
ne odulu buArkadaşlar dağıtım yapacak kişi iyi seçin 48 saat oldu benim ödüllü göndermedi
Ödül önemli değil yaptı çok ayıp 1000 TlNe kadardı odul
1000 tlmi biz burda 200 TL için ne hallere düştük gormuyormusun nasıl önemli degilÖdül önemli değil yaptı çok ayıp 1000 Tl
iyi paramisÖdül önemli değil yaptı çok ayıp 1000 Tl
Kim atmadı ödülünü dostumÖdül önemli değil yaptı çok ayıp 1000 Tl
Dostum ben tahmin ediyorum benim ödüllü kaybetti bulunca gelir sonra artistlik yapar1000 tlmi biz burda 200 TL için ne hallere düştük gormuyormusun nasıl önemli degil
Hayat1kumarKim atmadı ödülünü dostum
Dost valla o adam baya eski forumda kimseye de yanlışını görmedim ben birebir muhabbetim olmasa da ama evli barklı adamdır muhtemelen işi gücü vardır yanlış yapacak biri degil tabi sen de beklediğin için haklısın bissy diyememHayat1kumar
3. Gündür foruma girmiyor 100 bin mj yazmış şimdi aktif olmuyor
Onlar bunlar şunlarSemsek 13 kişiye ulaşıldı (kim oldukları bilinmiyor)
Dostum insan hiç eline telofon almaz mı 10 sny lik bir iş sekme değiştirip gönderecek hesabında 1000 TL var adam düşünür bu adam ödül göndermedim diye ozaman dağıtım yapmiycakDost valla o adam baya eski forumda kimseye de yanlışını görmedim ben birebir muhabbetim olmasa da ama evli barklı adamdır muhtemelen işi gücü vardır yanlış yapacak biri degil tabi sen de beklediğin için haklısın bissy diyemem
Duyumlarima göre Menzil köyünden 13 kişiye ulaşılmış ama kim oldukları meçhul.Semsek 13 kişiye ulaşıldı (kim oldukları bilinmiyor)