- 18,049
- 9,634
- 113
İhtiyar benim parayı versin bugün 8 k lazım katlamak gerek bursun bağlı olduğu karta kredi borcum var bursuda harçlık avans yedim nakite geciremiycembugun yarin oder
İhtiyar benim parayı versin bugün 8 k lazım katlamak gerek bursun bağlı olduğu karta kredi borcum var bursuda harçlık avans yedim nakite geciremiycembugun yarin oder
Bana da para versene dost bugün yarın öderim. Ödeyemez isem de canım sagolsun.bugun yarin oder
yahu sanki kumarin garantisi varİhtiyar benim parayı versin bugün 8 k lazım katlamak gerek bursun bağlı olduğu karta kredi borcum var bursuda harçlık avans yedim nakite geciremiycem
olsa dukkan seninBana da para versene dost bugün yarın öderim. Ödeyemez isem de canım sagolsun.
Olsun deneriz yinedeyahu sanki kumarin garantisi var
Allahtan ihtiyac yok dost eyvallahNoterde senet karşılığında veriyorum dost.
Mactan sonra izleyim bari hshds
Devecibey var dost bana ne hacet. Adam faizsiz kredi veriyor. Al 10 yıl sonra öde.Allahtan ihtiyac yok dost eyvallah![]()
Kaçırma çirkin kral Yılmaz Güney oynuyorMactan sonra izleyim bari hshds
Al ödeme daha cazip geldi bana varmi öyle bi kampanyaDevecibey var dost bana ne hacet. Adam faizsiz kredi veriyor. Al 10 yıl sonra öde.
Hiç sevmem zati şahaneleriniKaçırma çirkin kral Yılmaz Güney oynuyor
Hocam seviliyorsun adamsinDevecibey var dost bana ne hacet. Adam faizsiz kredi veriyor. Al 10 yıl sonra öde.
Hoca seni alıntı yaptım da yanlış anlama ha o video da .Devecibey var dost bana ne hacet. Adam faizsiz kredi veriyor. Al 10 yıl sonra öde.
Filmin isminden dolayı izle Lale sinemasındaHiç sevmem zati şahanelerini
Losers kampanyadan yararlanmış detayları o biliyordur.Al ödeme daha cazip geldi bana varmi öyle bi kampanya
Seni bi atam a benzettim dost. Ata ataya benzermiş.Hoca seni alıntı yaptım da yanlış anlama ha o video da .
devecinin adi cikmis gel bana sor😅😅Al ödeme daha cazip geldi bana varmi öyle bi kampanya
Yok uzak olsun kaç kere sigara seysi attım atam dediğinizeSeni bi atam a benzettim dost. Ata ataya benzermiş.
Valla 2 defa 200 attım sırf sigara alsın diye yazik dedim acınacak duruma düştüm şimdi benim yokYok uzak olsun kaç kere sigara seysi attım atam dediğinizegerek yok orjinali 2018 model benimki yeni model değil