- 3,324
- 4,131
- 113
Bol şanslar dostum . Bı kere de normal bı kupon yap
Adam bu denemeleri yapmak için yaradilmis ne yapsinEniste neden boyle seyler deniyorsun denenecek yanimiz mi kaldi
İyi yevmiye almisindir heEnişte ben bugün pazarda çalıştım kadın 1 kilo muz istedi 7 tane düştü ama ben alıştım ya sweet bonanza yüzünden 8 tane vermek zorunda kaldım kadında şaşırdı abla 8e tamamlamam lazım dedim
Daha almadım valla abi haftalık alıcam yarında gidicemİyi yevmiye almisindir he
Ne veriyorlar günlük 1.5k veriyorlarmiDaha almadım valla abi haftalık alıcam yarında gidicem
Samimi söylüyorum vazgeç kanka, manyak olursunEnişte ben bugün pazarda çalıştım kadın 1 kilo muz istedi 7 tane düştü ama ben alıştım ya sweet bonanza yüzünden 8 tane vermek zorunda kaldım kadında şaşırdı abla 8e tamamlamam lazım dedim
1k abiNe veriyorlar günlük 1.5k veriyorlarmi
Olduk bile dost inan meyve satarken hep aklımdaSamimi söylüyorum vazgeç kanka, manyak olursun
Çok kotuymus harbi çok kotuymus1k abi
Neden abi valla bana iyi para amaÇok kotuymus harbi çok kotuymus
Sana bu maça kg var oyna dedik doiYine bir heyecan aradık bakalım bir tane de geldiği yok bedavaya oynuyoruz Ekli dosyayı görüntüle 645131
nletemedikNesi iyi kardeş sigorto yok servis masrafın yok yol parası masrafın yok işveren karşı.8 saat çalışıp asgari ücret alan adamın işveren günlük maliyeti 1200 1300 lira sen insancıl şartlarda saatlerce çalışarak kar kısta 1k çok kötü paraNeden abi valla bana iyi para ama
Ablaya 4 tanede kesme şeker verip spine soksaydın salo belki 1000 atardı pazarı bedavaya getirmiş olurduEnişte ben bugün pazarda çalıştım kadın 1 kilo muz istedi 7 tane düştü ama ben alıştım ya sweet bonanza yüzünden 8 tane vermek zorunda kaldım kadında şaşırdı abla 8e tamamlamam lazım dedim
Başka yapacak bir mesleğim yok ki ben babadan kalma pazarcıyımNesi iyi kardeş sigorto yok servis masrafın yok yol parası masrafın yok işveren karşı.8 saat çalışıp asgari ücret alan adamın işveren günlük maliyeti 1200 1300 lira sen insancıl şartlarda saatlerce çalışarak kar kısta 1k çok kötü para
Kesme şeker yoktu denerdim yoksaAblaya 4 tanede kesme şeker verip spine soksaydın salo belki 1000 atardı pazarı bedavaya getirmiş olurdu
Kesme şeker olmaz la hiç benzemiyor lolipop yada elma şekeri uygundur 😁Ablaya 4 tanede kesme şeker verip spine soksaydın salo belki 1000 atardı pazarı bedavaya getirmiş olurdu
Dsshmi geciyon reco lose oldu adam la 😁Bolsans enıste