- 13,646
- 7,332
- 113
Yani bişey olmasına gerek yok ya bıraktım 2 aydir elimi ayagimi cektim bi ne var ne yok diye girdimNiye noldu
Yani bişey olmasına gerek yok ya bıraktım 2 aydir elimi ayagimi cektim bi ne var ne yok diye girdimNiye noldu
İy var oynar hedef tamam relax ol sana sen yaEniştenin kazandigi nerede gorulmus terimci
Peki oynuyor musun hiç yoksa oynamayı da mı bıraktınYani bişey olmasına gerek yok ya bıraktım 2 aydir elimi ayagimi cektim bi ne var ne yok diye girdim
Bol şanslar enişte gelecekRol mol bizi bozar böyle 2 li saldık gitti gelirse gelir terim
Ekli dosyayı görüntüle 729722
Bol sanslarRol mol bizi bozar böyle 2 li saldık gitti gelirse gelir terim
Bol şansRol mol bizi bozar böyle 2 li saldık gitti gelirse gelir terim
Bu aw mazatlan oynamasaydin kahpe takım bu yaaRol mol bizi bozar böyle 2 li saldık gitti gelirse gelir terim
Bol sanslar o zamann polonya guzeliNBA yaparsa ağzın açık izlersin wonları dost
Boynuma dola abiRol mol bizi bozar böyle 2 li saldık gitti gelirse gelir terim
Offf bol şans cesur kuponRol mol bizi bozar böyle 2 li saldık gitti gelirse gelir terim
Yok ben Mehmet okurdan sonra bıraktım NBA yıNBA mi enişte
En temiziRol mol bizi bozar böyle 2 li saldık gitti gelirse gelir terim
Bol şanslar dostumRol mol bizi bozar böyle 2 li saldık gitti gelirse gelir terim
Bol şansHedefi 2 adım tutup dağıtmaya calıscaz 10kişiye @NoEscapE dosta teşekkürler
NBA da 10 oynadıysak 8 i geldi burda NBA cı diye geçirenleri tek elle tokatlarım kardeşimNBA yaparsa ağzın açık izlersin wonları dost