- 5,400
- 8,790
- 113
Tebrikler bol şans
Vay arkadaş kırmızı kart gören gol atiyor nasıl bir maç11 kişi ile atacakları yoktu zaten belki 10 kişi ile atarlar
İlk kuponda olanları ayıklaOlum bukadar kalabalik değildik biz
Sen ayarlarsınOlum bukadar kalabalik değildik biz
Sen ayarlarsın
Liste olayı 3 yıl 2 ay 7 gün men edildimİlk kuponda olanları ayıkla![]()
Adam sadece bana gostermıs kuponu nıye geldınız 😀😀😀Kaybı salladık buraya burdan toplayamayız zaten gelirse 9500 ü kıvırır koyarız arka cebe Ekli dosyayı görüntüle 729728
Dm den 3 kısı elendı kesınDm atana 5 kuruş yok şimdiden söyleyim adam 3k bana at demişti 2000 ben alcam 5k 4500 ü buraya dagıtıcam daha iyisini yapan yok zaten kupon yattı diye kaybolana da para yok sadece kaybı takip edene para var
Ekli dosyayı görüntüle 729741
Her daim senleyiz enişte şansın daim olsunDm atana 5 kuruş yok şimdiden söyleyim adam 3k bana at demişti 2000 ben alcam 5k 4500 ü buraya dagıtıcam daha iyisini yapan yok zaten kupon yattı diye kaybolana da para yok sadece kaybı takip edene para var
Enişteee en başından beri takip ediyordum yazacaklarımı hep içimde biriktirmiştim en sonunda yazacam totem yapıyorum diye😂😂Şimdi en baştan takip mesajlarımı yazsam dahil olur muyummmmDm atana 5 kuruş yok şimdiden söyleyim adam 3k bana at demişti 2000 ben alcam 5k 4500 ü buraya dagıtıcam daha iyisini yapan yok zaten kupon yattı diye kaybolana da para yok sadece kaybı takip edene para var
Keşke nerdeDm den 3 kısı elendı kesın
AdamsınDm atan ilk 5 kısı 1000
Olursun kardeşim listeye seni de yazıyorum ama tango yaptığın video atman lazım herkes kullanıcı adına göre kanıt göstermek zorundaEnişteee en başından beri takip ediyordum yazacaklarımı hep içimde biriktirmiştim en sonunda yazacam totem yapıyorum diye😂😂Şimdi en baştan takip mesajlarımı yazsam dahil olur muyummmm
Enişte gerekeni yapar her zaman yaptıgı gibiDm atana 5 kuruş yok şimdiden söyleyim adam 3k bana at demişti 2000 ben alcam 5k 4500 ü buraya dagıtıcam daha iyisini yapan yok zaten kupon yattı diye kaybolana da para yok sadece kaybı takip edene para var
Dm atana 5 kuruş yok şimdiden söyleyim adam 3k bana at demişti 2000 ben alcam 5k 4500 ü buraya dagıtıcam daha iyisini yapan yok zaten kupon yattı diye kaybolana da para yok sadece kaybı takip edene para var
Ben dm attım valla. Spordan ayikmiyom takipte etmedim şans diledim oda sonuna geldi. Dmyide Romabetteki 500 promo kod kazancını çekeyimde geri atayım diyeydi. Hakkı olana dagitilsin olması gereken o kesesine bereket bol şans herkeseDm den 3 kısı elendı kesın
Dm attım ödülüm geldi teşekür ederim enişte herkes dm atsın hadiAdamsın
Adaya veda ettınBen dm attım valla. Spordan ayikmiyom takipte etmedim şans diledim oda sonuna geldi. Dmyide Romabetteki 500 promo kod kazancını çekeyimde geri atayım diyeydi. Hakkı olana dagitilsin olması gereken o kesesine bereket bol şans herkese
@Fterim1905 aha Fatih hocama sor dmden hep ona yazdım dakika skor olarak. Totem bozulmasın kuponlar gelsin diye 😂😂Olursun kardeşim listeye seni de yazıyorum ama tango yaptığın video atman lazım herkes kullanıcı adına göre kanıt göstermek zorunda