Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Enişte / Kasa 3 K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tango35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,179
3,436
113
Dm atana 5 kuruş yok şimdiden söyleyim adam 3k bana at demişti 2000 ben alcam 5k 4500 ü buraya dagıtıcam daha iyisini yapan yok zaten kupon yattı diye kaybolana da para yok sadece kaybı takip edene para var
Ekli dosyayı görüntüle 729741
Enişteee en başından beri takip ediyordum yazacaklarımı hep içimde biriktirmiştim en sonunda yazacam totem yapıyorum diye😂😂Şimdi en baştan takip mesajlarımı yazsam dahil olur muyummmm

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,158
11,427
113
Enişteee en başından beri takip ediyordum yazacaklarımı hep içimde biriktirmiştim en sonunda yazacam totem yapıyorum diye😂😂Şimdi en baştan takip mesajlarımı yazsam dahil olur muyummmm
Olursun kardeşim listeye seni de yazıyorum ama tango yaptığın video atman lazım herkes kullanıcı adına göre kanıt göstermek zorunda

Ortaköy

Ayrıcalıklı Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,400
8,790
113
Dm atana 5 kuruş yok şimdiden söyleyim adam 3k bana at demişti 2000 ben alcam 5k 4500 ü buraya dagıtıcam daha iyisini yapan yok zaten kupon yattı diye kaybolana da para yok sadece kaybı takip edene para var
Enişte gerekeni yapar her zaman yaptıgı gibi

Visitor

🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,920
2,058
113
Dm den 3 kısı elendı kesın
Ben dm attım valla. Spordan ayikmiyom takipte etmedim şans diledim oda sonuna geldi. Dmyide Romabetteki 500 promo kod kazancını çekeyimde geri atayım diyeydi. Hakkı olana dagitilsin olması gereken o kesesine bereket bol şans herkese

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,827
37,867
113
Ben dm attım valla. Spordan ayikmiyom takipte etmedim şans diledim oda sonuna geldi. Dmyide Romabetteki 500 promo kod kazancını çekeyimde geri atayım diyeydi. Hakkı olana dagitilsin olması gereken o kesesine bereket bol şans herkese
Adaya veda ettın

tango35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,179
3,436
113
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...