Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Enteresan Rüyalar

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,935
1,137
113
merak etme bana kimse tıklatamaz da ben seni bulursam sana tıklatabilirim
usluba bak mk sövünce sövdü oluyor
Sen benim gözlerime 3 saniyeden uzun bakamassin kendinizi kurşun geçirmez sanmayın seni parça parça kesip atarlar benide bir digerinide hiç kimse kurşun geçirmez arabalarda gezmiyor ama seni 10 saniyede giyotin yöntemiyle bilinçsiz hale getiririm sen beni getiremezsin çünkü o mesafeye yaklaştırmam seni yaklaştığını varsayalım o tekniği uygulaman için prof eğitim alıp ring tecrüben olmasi lazım bak nereden nereye geldi konu

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,953
28,134
113
Sen benim gözlerime 3 saniyeden uzun bakamassin kendinizi kurşun geçirmez sanmayın seni parça parça kesip atarlar benide bir digerinide hiç kimse kurşun geçirmez arabalarda gezmiyor ama seni 10 saniyede giyotin yöntemiyle bilinçsiz hale getiririm sen beni getiremezsin çünkü o mesafeye yaklaştırmam seni yaklaştığını varsayalım o tekniği uygulaman için prof eğitim alıp ring tecrübem olmadı lazım bak nereden nereye geldi konu
@TestoHaylan06 hayal görüyor herhalde
yada rüyada mıyız şuan giyotin diyor ringe çıkalım diyor 😂

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,398
4,490
113
selam beyler ayrılalı 6 sene oldu gerçekten sevdiğim ilk kızdı aynı okulda okuduk her günüm onla geçerdi ondan sonra gelenler asla onun yerini tutmadı kendimi kandırdım hep maalesef
son 1 aydır devamlı nedensiz şekilde aklıma geliyor bende anlamadım onunla alakalı bir durumda yok ortada, evini falan biliyorum taşınmadıysa ama gidecek yüzüm yok
uyuyordum yine rüyama geldi 1 haftadır enteresan rüyalar görüyorum bunla alakalı hep geçmişte olanlarla ilgili
yazacaktım ama sosyal medya hesaplarının tamamını kapatmış sanırım hiçbirini bulamadım engellemiş mi diye baktım hesaplar kapalı
numarasını da değiştirdi kaç sene önce belki 5 senedir hiç görmedim
muhtemelen taşınmıştır yine de bir şekilde bulurum da nasıl olacak böyle normal mi her gün rüyama geliyor normal rüyada değil hep enteresan olaylar yeminle kafayı yedim iyice
Lucid rüya diye tabir edilir senin durumun dost