Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Enteresan Rüyalar

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,822
27,010
113
selam beyler ayrılalı 6 sene oldu gerçekten sevdiğim ilk kızdı aynı okulda okuduk her günüm onla geçerdi ondan sonra gelenler asla onun yerini tutmadı kendimi kandırdım hep maalesef
son 1 aydır devamlı nedensiz şekilde aklıma geliyor bende anlamadım onunla alakalı bir durumda yok ortada, evini falan biliyorum taşınmadıysa ama gidecek yüzüm yok
uyuyordum yine rüyama geldi 1 haftadır enteresan rüyalar görüyorum bunla alakalı hep geçmişte olanlarla ilgili
yazacaktım ama sosyal medya hesaplarının tamamını kapatmış sanırım hiçbirini bulamadım engellemiş mi diye baktım hesaplar kapalı
numarasını da değiştirdi kaç sene önce belki 5 senedir hiç görmedim
muhtemelen taşınmıştır yine de bir şekilde bulurum da nasıl olacak böyle normal mi her gün rüyama geliyor normal rüyada değil hep enteresan olaylar yeminle kafayı yedim iyice
Sevdiğimi demez isem, sevmek derdi beni boğar demiş Yunus. O yüzden hala seviyorsan git tekrar şansını dene

Gfbarmy35

Sadece FENERBAHCE💙💛
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,566
2,828
113
ama senelerdir görmediğim kişi 1 haftadır her gün rüyama giriyorsa bir sıkıntı var bu işte
belki de tanrının bana yaptığı bir uyarıdır bu
çok calm down şeyler düşünmemek lazım da
kafada kurmadanda olmuyor
Kader evlenmediyse tekrar konusmani isterim bence birini rüyanda görüyorsan oda seni düşünüyordur

GregoryH

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,262
630
113
ama senelerdir görmediğim kişi 1 haftadır her gün rüyama giriyorsa bir sıkıntı var bu işte
belki de tanrının bana yaptığı bir uyarıdır bu
çok calm down şeyler düşünmemek lazım da
kafada kurmadanda olmuyor
Hayir dostum normal benimkine melegim derdim hala dun gibi hatirlarim aklima geldiginde ama yillardir ne haberim var ne de ulasirim bi ara ulastik pisman olduk canlar sıkıldı ve kotu de ayrilmadım, gayet normal buyutme

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,973
28,155
113
Ne yaptın da bu kadar yıldırdın
benden 1 yaş büyük bir kadınla takıldım bunla iliskimizin ortasında
bu kadının başka şehirden biriyle konuştuğunu öğrenince bıraktım hiçbir şey yok gibi iliskiye devam ettim
aradan 1 sene ya geçti ya geçmedi devamlı takıldığı kızlardan biriyle konuşmaya başladım tabii bir yerden sonra olay patladı
her şey bittikten 6 ay sonra bir yoklamak için yazdım boştum o sıra
yüzsüz müsün falan dedi işte
bende oyle bir tepki beklemiyordum unutur diyordum da o anki üste çıkma çabasıyla senden daha iyiydiler falan böyle yazmadım da şimdi detay veremiyorum öyle anla
engelleştik o gün bugün bir daha senelerce görüşmedik

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,973
28,155
113
Sevdiğimi demez isem, sevmek derdi beni boğar demiş Yunus. O yüzden hala seviyorsan git tekrar şansını dene
ben kendime yediremiyorum böyle şeyleri
sen bana şimdi sebepsiz küfret ben umursamam ama daha önce yaşantının olduğu birini başkasıyla görmek adamı bitiriyor kan beynime sıçrıyor neden ben değil de o diyorum
eğer evlendiyse yuvasının dağılmasını istemem

Victorosimhen

..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,261
7,355
113
selam beyler ayrılalı 6 sene oldu gerçekten sevdiğim ilk kızdı aynı okulda okuduk her günüm onla geçerdi ondan sonra gelenler asla onun yerini tutmadı kendimi kandırdım hep maalesef
son 1 aydır devamlı nedensiz şekilde aklıma geliyor bende anlamadım onunla alakalı bir durumda yok ortada, evini falan biliyorum taşınmadıysa ama gidecek yüzüm yok
uyuyordum yine rüyama geldi 1 haftadır enteresan rüyalar görüyorum bunla alakalı hep geçmişte olanlarla ilgili
yazacaktım ama sosyal medya hesaplarının tamamını kapatmış sanırım hiçbirini bulamadım engellemiş mi diye baktım hesaplar kapalı
muhtemelen taşınmıştır yine de bir şekilde bulurum da nasıl olacak böyle normal mi her gün rüyama geliyor normal rüyada değil hep enteresan olaylar yeminle kafayı yedim iyice
Delirdin knk sen sanırım

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,471
100,030
113
benden 1 yaş büyük bir kadınla takıldım bunla iliskimizin ortasında
bu kadının başka şehirden biriyle konuştuğunu öğrenince bıraktım hiçbir şey yok gibi iliskiye devam ettim
aradan 1 sene ya geçti ya geçmedi devamlı takıldığı kızlardan biriyle konuşmaya başladım tabii bir yerden sonra olay patladı
her şey bittikten 6 ay sonra bir yoklamak için yazdım boştum o sıra
yüzsüz müsün falan dedi işte
bende oyle bir tepki beklemiyordum unutur diyordum da o anki üste çıkma çabasıyla senden daha iyiydiler falan böyle yazmadım da şimdi detay veremiyorum öyle anla
engelleştik o gün bugün bir daha senelerce görüşmedik
Yok sen çok onur kırıcı konuşmuşsun aşağılamıssın 1 gram beyni olan senle muhattap olmaz zaten o konuşma üzerine olursa zaten bu kız salak diye sen soğursun o yüzden siktir et geçer bunlar yaptığın şey çok çocukça biliyorsun yani önceki ilişkilerden ders alacaksın işte kumarbazda ne ders alır ya 10 yıldır vermeyen slotu çeviriyoruz

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,822
27,010
113
ben kendime yediremiyorum böyle şeyleri
sen bana şimdi sebepsiz küfret ben umursamam ama daha önce yaşantının olduğu birini başkasıyla görmek adamı bitiriyor kan beynime sıçrıyor neden ben değil de o diyorum
eğer evlendiyse yuvasının dağılmasını istemem
Tabi önce durumunu öğrenmen gerekiyor. Hayatında kimse yoksa gerisi ikinizin arasında kalıyor

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,471
100,030
113
Tabi önce durumunu öğrenmen gerekiyor. Hayatında kimse yoksa gerisi ikinizin arasında kalıyor
La o kız bunu evirip çevirir kafasını yer bu aşık olur kız buna tekmeyi basar bide aynı lafı iade eder bırakırken gör bak makinayı sen nasıl intihar ediyor

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,810
8,983
113
şu profil resmini değiştir ya kız resimleri koyuyorsun sonra senin yüzünde cenabet oluyoruz

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,973
28,155
113
Yok sen çok onur kırıcı konuşmuşsun aşağılamıssın 1 gram beyni olan senle muhattap olmaz zaten o konuşma üzerine olursa zaten bu kız salak diye sen soğursun o yüzden siktir et geçer bunlar yaptığın şey çok çocukça biliyorsun yani önceki ilişkilerden ders alacaksın işte kumarbazda ne ders alır ya 10 yıldır vermeyen slotu çeviriyoruz
ama bu kızla benim aramda farklı bir bağ vardı öyle sevgili olalım bir süre takılalım geçelim değildi olay belki akıllı olsam şuan evliydik beni çok severdi her sabah bana kahvaltı hazırlardı aile evinde olmasına rağmen ailesi abisi de çok kaliteli insanlardı geçenlerde babasını bi manavda gördüm şöyle uzun uzun baktı bir şey demedi gitti
arkadaş grubu çok kalitesiz kızın beni sevmezlerdi çok şeyde aramıza girdiler çok dinliyordu arkadaşlarını

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,471
100,030
113
ama bu kızla benim aramda farklı bir bağ vardı öyle sevgili olalım bir süre takılalım geçelim değildi olay belki akıllı olsam şuan evliydik beni çok severdi her sabah bana kahvaltı hazırlardı aile evinde olmasına rağmen ailesi abisi de çok kaliteli insanlardı geçenlerde babasını bi manavda gördüm şöyle uzun uzun baktı bir şey demedi gitti
arkadaş grubu çok kalitesiz kızın beni sevmezlerdi çok şeyde aramıza girdiler çok dinliyordu arkadaşlarını
Yemez o lafı hem aldatıyorsun hemde cinsellikten laf çakıyorsun sindiremez olmaz senin işin olursa da yine kavgayla biter net

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,973
28,155
113
nasıl öğrencez asıl mesele o
arkadaş grubu dağılmış bunların
geçen sene en yakın arkadaşıyla konuştum
bilmiyorum görüşmüyoruz uzun zamandır dedi
eve gidip kapıyı tıklatırsak mevzu aydınlanır
bende kendime yediremem bunu

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,349
10,017
113
Değişik şey makinayı ben 1 hafta öncesine kadar kız zannediyordum şimdi hayallerim yıkıldı valla