Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Enteresan Rüyalar

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,953
28,134
113
selam beyler ayrılalı 6 sene oldu gerçekten sevdiğim ilk kızdı aynı okulda okuduk her günüm onla geçerdi ondan sonra gelenler asla onun yerini tutmadı kendimi kandırdım hep maalesef
son 1 aydır devamlı nedensiz şekilde aklıma geliyor bende anlamadım onunla alakalı bir durumda yok ortada, evini falan biliyorum taşınmadıysa ama gidecek yüzüm yok
uyuyordum yine rüyama geldi 1 haftadır enteresan rüyalar görüyorum bunla alakalı hep geçmişte olanlarla ilgili
yazacaktım ama sosyal medya hesaplarının tamamını kapatmış sanırım hiçbirini bulamadım engellemiş mi diye baktım hesaplar kapalı
numarasını da değiştirdi kaç sene önce belki 5 senedir hiç görmedim
muhtemelen taşınmıştır yine de bir şekilde bulurum da nasıl olacak böyle normal mi her gün rüyama geliyor normal rüyada değil hep enteresan olaylar yeminle kafayı yedim iyice

Tufan1071

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,289
1,403
113
Yakın zamanda sinir boşalması yasadıysan normaldir reis beyin ilk huzur bulacağın anılarını yüzüne vurarak rahatlaman için uğraşır

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,953
28,134
113
Benimde Mersinli 3 yıllık ilişkim vardı bu kahpe kumar yüzünden ayrıldık insan hayatında kaçırdığı anlardan ibarettir ya o anı yakalarsın
Yada o anın ardından ömür boyu bakarsın
insan bir şeye sahip olunca daha fazlasını istiyor yada ben gerizekalıyım bilemicem
aldattım ben bu kızı kanka hemde kardeşim dediği bi kızla öyle ayrıldık hiçbir sorunumuz yoktu benim mallıklarım aklıma geldikçe deli oluyorum yine

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,471
100,030
113
selam beyler ayrılalı 6 sene oldu gerçekten sevdiğim ilk kızdı aynı okulda okuduk her günüm onla geçerdi ondan sonra gelenler asla onun yerini tutmadı kendimi kandırdım hep maalesef
son 1 aydır devamlı nedensiz şekilde aklıma geliyor bende anlamadım onunla alakalı bir durumda yok ortada, evini falan biliyorum taşınmadıysa ama gidecek yüzüm yok
uyuyordum yine rüyama geldi 1 haftadır enteresan rüyalar görüyorum bunla alakalı hep geçmişte olanlarla ilgili
yazacaktım ama sosyal medya hesaplarının tamamını kapatmış sanırım hiçbirini bulamadım engellemiş mi diye baktım hesaplar kapalı
numarasını da değiştirdi kaç sene önce belki 5 senedir hiç görmedim
muhtemelen taşınmıştır yine de bir şekilde bulurum da nasıl olacak böyle normal mi her gün rüyama geliyor normal rüyada değil hep enteresan olaylar yeminle kafayı yedim iyice
Sende ekstra olan bir şeyle alakalı değil o erkekler ilk gerçekten sevdiği kızı evlense de yaslansa da unutmaz aklına gelir rüyana da girer zamanlı zamansız inanmazsan @Shellac a sor bu iş böyledir öyle yaşayacaksın

Tufan1071

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,289
1,403
113
insan bir şeye sahip olunca daha fazlasını istiyor yada ben gerizekalıyım bilemicem
aldattım ben bu kızı kanka hemde kardeşim dediği bi kızla öyle ayrıldık hiçbir sorunumuz yoktu benim mallıklarım aklıma geldikçe deli oluyorum yine
İnsan elindekinin düşmanı sahip olmadıklarının
Esiridir
Bize mustehak mı az bile lime lime etseler bizi yine de az bile ya bir insanın eline kaç kez doğru kız çıkar ki ve bir insan onu nsl kaçırır

Tufan1071

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,289
1,403
113
Sende ekstra olan bir şeyle alakalı değil o erkekler ilk gerçekten sevdiği kızı evlense de yaslansa da unutmaz aklına gelir rüyana da girer zamanlı zamansız inanmazsan @Shellac a sor bu iş böyledir öyle yaşayacaksın
@Shellac ında hayatında geçmişinde her insanın olduğu gibi hapsolduğu anıları pişmanlıkları vardır

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,953
28,134
113
İnsan elindekinin düşmanı sahip olmadıklarının
Esiridir
Bize mustehak mı az bile lime lime etseler bizi yine de az bile ya bir insanın eline kaç kez doğru kız çıkar ki ve bir insan onu nsl kaçırır
tam malız kardeşim böyle iyi niyetli insanları üzüp beddualarını aldığımız için işimiz rast hiç gitmiyor iş işten geçti seneler geçti orası ayrı konu

Tufan1071

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,289
1,403
113
tam malız kardeşim böyle iyi niyetli insanları üzüp beddualarını aldığımız için işimiz rast hiç gitmiyor iş işten geçti seneler geçti orası ayrı konu
Ya 10 yılım hiç oldu 10 yıldır kumar oynuyorum kardeşim yaşadığımız sinirler maddi kayıplar arkadaş ortamları hatta yaşamamız gereken hayatı kaçırmışız şimdi bir insan bu kadar kayıptan sonra nsl geleceğe umutlu baksın ki

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,953
28,134
113
Ya 10 yılım hiç oldu 10 yıldır kumar oynuyorum kardeşim yaşadığımız sinirler maddi kayıplar arkadaş ortamları hatta yaşamamız gereken hayatı kaçırmışız şimdi bir insan bu kadar kayıptan sonra nsl geleceğe umutlu baksın ki
belki de evlenmiştir ben minimum 5 senedir ne sosyal medyada ne real hayatımda evi yakın olmasına rağmen karşıma hiç çıkmadı hiç denk gelmez mi ah anılar ah yanarımda böyle iyi niyetli insanları kaçırdığıma yanarım

Tufan1071

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,289
1,403
113
Bazen soruyorum kendime
İnsan kimdir
Bir kaderin kıskacında dövünenmi