Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Enteresan Rüyalar

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,939
3,010
113
belki de evlenmiştir ben minimum 5 senedir ne sosyal medyada ne real hayatımda evi yakın olmasına rağmen karşıma hiç çıkmadı hiç denk gelmez mi ah anılar ah yanarımda böyle iyi niyetli insanları kaçırdığıma yanarım
Kardeş 5senede çok çirkinlşmştir bnce unut gitsin

GregoryH

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,262
630
113
selam beyler ayrılalı 6 sene oldu gerçekten sevdiğim ilk kızdı aynı okulda okuduk her günüm onla geçerdi ondan sonra gelenler asla onun yerini tutmadı kendimi kandırdım hep maalesef
son 1 aydır devamlı nedensiz şekilde aklıma geliyor bende anlamadım onunla alakalı bir durumda yok ortada, evini falan biliyorum taşınmadıysa ama gidecek yüzüm yok
uyuyordum yine rüyama geldi 1 haftadır enteresan rüyalar görüyorum bunla alakalı hep geçmişte olanlarla ilgili
yazacaktım ama sosyal medya hesaplarının tamamını kapatmış sanırım hiçbirini bulamadım engellemiş mi diye baktım hesaplar kapalı
numarasını da değiştirdi kaç sene önce belki 5 senedir hiç görmedim
muhtemelen taşınmıştır yine de bir şekilde bulurum da nasıl olacak böyle normal mi her gün rüyama geliyor normal rüyada değil hep enteresan olaylar yeminle kafayı yedim iyice
Evet normal dost oluyor boyle seyler, ilkler unutulmaz

Tufan1071

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,346
1,418
113
belki de evlenmiştir ben minimum 5 senedir ne sosyal medyada ne real hayatımda evi yakın olmasına rağmen karşıma hiç çıkmadı hiç denk gelmez mi ah anılar ah yanarımda böyle iyi niyetli insanları kaçırdığıma yanarım
Evlenmişler dir tabi reis herkes hayatına devam eder ama kumarcilar hariç kumarcı kumara başladığı anda kalır

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,973
28,156
113
Kardeş 5senede çok çirkinlşmştir bnce unut gitsin
ben zaten unutmuştum
bu kız annem gibi hissettiriyordu bana
öyle takılmalık biri değildi zaten
rüyama nasıl geliyor yıllar sonra ben görmek istemiyorum kardeşim saçma sapan rüyalar

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,973
28,156
113
Ve bu arada taş gibi oturuyor oldugunda kendine zaman ver geciyor ama ara ara gelir bu hisler
orası öyle de twitter instagram hesaplarını kapatması çok enteresan geldi 1 tane bile hesabını bulamadım eski kullanıcı adıyla çıkmıyor, eğer kullanıcı adını değiştirip öyle engellediyse bilemicem ama

GregoryH

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,262
630
113
orası öyle de twitter instagram hesaplarını kapatması çok enteresan geldi 1 tane bile hesabını bulamadım eski kullanıcı adıyla çıkmıyor, eğer kullanıcı adını değiştirip öyle engellediyse bilemicem ama
Dostum bos ver gecer bi muddet sonra ulasma pisman olma, hatirladigin gibi kalsin cunku ogrendin mi iyice oturuyor icine emin ol tecrube yani... Ayrica bana baksan benim 2019 dan beri sosyal medyam yok yani benim gibi insanlar var yani kullaninca irite oluyordum cunku

GregoryH

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,262
630
113
2 double viski çak 2 parca dinle sonra yarin kalktiginda buyuk ihtimal gecer, o hisleri bi sekilde atman lazim yani

GregoryH

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,262
630
113
Dostum bos ver gecer bi muddet sonra ulasma pisman olma, hatirladigin gibi kalsin cunku ogrendin mi iyice oturuyor icine emin ol tecrube yani... Ayrica bana baksan benim 2019 dan beri sosyal medyam yok yani benim gibi insanlar var yani kullaninca irite oluyordum cunku
Bak cidden ulasma pisman oluyorsun yeni guncellemeleri ogrendikce @makina123 tavsiye etmiyorum sinirin bozulmasin

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
34,139
18,142
113
selam beyler ayrılalı 6 sene oldu gerçekten sevdiğim ilk kızdı aynı okulda okuduk her günüm onla geçerdi ondan sonra gelenler asla onun yerini tutmadı kendimi kandırdım hep maalesef
son 1 aydır devamlı nedensiz şekilde aklıma geliyor bende anlamadım onunla alakalı bir durumda yok ortada, evini falan biliyorum taşınmadıysa ama gidecek yüzüm yok
uyuyordum yine rüyama geldi 1 haftadır enteresan rüyalar görüyorum bunla alakalı hep geçmişte olanlarla ilgili
yazacaktım ama sosyal medya hesaplarının tamamını kapatmış sanırım hiçbirini bulamadım engellemiş mi diye baktım hesaplar kapalı
muhtemelen taşınmıştır yine de bir şekilde bulurum da nasıl olacak böyle normal mi her gün rüyama geliyor normal rüyada değil hep enteresan olaylar yeminle kafayı yedim iyice
Se ks Makinesi zamanla unutursun kimse vazgeçilmez değildir. Millet ölen ailesini 2 gün sonra unutup hayatına devam ediyor.

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,973
28,156
113
ben kumar hayatımdan memnundum nerden çıktı geri hayret verici bir şey

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,973
28,156
113
Bak cidden ulasma pisman oluyorsun yeni guncellemeleri ogrendikce @makina123 tavsiye etmiyorum sinirin bozulmasin
merak etmiyor da değilim ama son konuşmamızda enes yüzsüz müsün her şeyi yapıp utanmadan bana mı yazıyorsun demişti olayın sıcağıyla dalga geçip engellemiştim hiç beklemezdim böyle rüyalar göreceğimi

GregoryH

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,262
630
113
ben kumar hayatımdan memnundum nerden çıktı geri hayret verici bir şey
Valla beyin boyle birsey dost ilklerin bilinc altina islemesi bambaska birsey, cunku gencken tecrubeleriklerin ilklerin daha fazla yer kapliyor bellekte, sonrasi nda bazi seyler siradanlasinca akıl tutmuyor unutmaya basliyorsun ama ilk ictigin birayi da unutmazsin oyle yani

GregoryH

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,262
630
113
merak etmiyor da değilim ama son konuşmamızda enes yüzsüz müsün her şeyi yapıp utanmadan bana mı yazıyorsun demişti olayın sıcağıyla dalga geçip engellemiştim hiç beklemezdim böyle rüyalar göreceğimi
Yazma dedigim gibi 2 viski cak 3 5 parca dinle ya da disari cik bi degisiklik yap at o hisleri yani

Gfbarmy35

Sadece FENERBAHCE💙💛
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,566
2,829
113
Benim olayın aynısı

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,973
28,156
113
Yazma dedigim gibi 2 viski cak 3 5 parca dinle ya da disari cik bi degisiklik yap at o hisleri yani
ama senelerdir görmediğim kişi 1 haftadır her gün rüyama giriyorsa bir sıkıntı var bu işte
belki de tanrının bana yaptığı bir uyarıdır bu
çok calm down şeyler düşünmemek lazım da
kafada kurmadanda olmuyor