- 6,129
- 5,173
- 113
Tamam sensin puhahahahSen para istemek dışında kimseye dm atamazsın. Verilmiş sadakası var ki dm atamıyorsun ona
Tamam sensin puhahahahSen para istemek dışında kimseye dm atamazsın. Verilmiş sadakası var ki dm atamıyorsun ona
Benim tabi. Gerçekleri duymak hoşuna gitmediTamam sensin puhahahah
Sensin senin gibileri önümde gezdiriyorum ondan dedimBenim tabi. Gerçekleri duymak hoşuna gitmedi
Ölücü leş kargası sigara parası diye dm den dilendiğin günleri unuttun tabi. Herkes senin ne bok olduğunu biliyor sen keyfine bakSensin senin gibileri önümde gezdiriyorum ondan dedim
@Enişte Sen ne diyorsun bunaÖlücü leş kargası sigara parası diye dm den dilendiğin günleri unuttun tabi. Herkes senin ne bok olduğunu biliyor sen keyfine bak
Ben seninle bir muhabbetim olmadı 2 rol baktık o kadar durduk yere laf söylemez o aranızda var bir şey demek ki beni alakadar etmez@Enişte Sen ne diyorsun buna
Ne kadar da naif ve kibar yaklaşım eneştecim. Bu arada beni tanıyorsun valla helal olsunBen seninle bir muhabbetim olmadı 2 rol baktık o kadar durduk yere laf söylemez o aranızda var bir şey demek ki beni alakadar etmez
Reşatı uzun zamandan sonra ilk defa haklı buldum puahahaBen seninle bir muhabbetim olmadı 2 rol baktık o kadar durduk yere laf söylemez o aranızda var bir şey demek ki beni alakadar etmez
Yazıklar olsun, ne zmn haksız buldun beniReşatı uzun zamandan sonra ilk defa haklı buldum puahaha
Şenliği kaçırmışız puahReşatı uzun zamandan sonra ilk defa haklı buldum puahaha
Allah ishal etsin kardeşim puahahaYazıklar olsun, ne zmn haksız buldun beni
Kardeşim boşver şenliği ben sana şenlik bulurum sen dme cevap ver pujajaŞenliği kaçırmışız puah
Çalıntı yorumAllah ishal etsin kardeşim puahaha
Yağlı yemek yersen ishal olursun zaten dua gerek yok kardeşimAllah ishal etsin kardeşim puahaha
-30 icerdeyim suan pauah 3 gün once + dan eksiye düştüm nasil oldu bu is bende anlamadım pauajKardeşim boşver şenliği ben sana şenlik bulurum sen dme cevap ver pujaja
Hiç bişey anlamadım valla kötü bişey mi bu puahha-30 icerdeyim suan pauah 3 gün once + dan eksiye düştüm nasil oldu bu is bende anlamadım pauaj
Yağlı yeme bu yaştaYağlı yemek yersen ishal olursun zaten dua gerek yok kardeşim
Bende cennetten kovulanlar listesi nerede kaldı diyordumŞenliği kaçırmışız puah
Kardan zarara geçtim dost neyini anlamadin gayet açık konustum pahahHiç bişey anlamadım valla kötü bişey mi bu puahha
İlk sıraya kendini yaz sonra tahir ben ole gider liste puahaBende cennetten kovulanlar listesi nerede kaldı diyordum