- 23,740
- 24,720
- 113
Geldik geldikBende cennetten kovulanlar listesi nerede kaldı diyordum
Geldik geldikBende cennetten kovulanlar listesi nerede kaldı diyordum
Kafam durgun şuan kardeşim puahahah dm bak kar zararlık bişey demedim ben öedajım gelemdi mi sana puhhaKardan zarara geçtim dost neyini anlamadin gayet açık konustum pahah
Cennete ne ara girdiniz ne ara kovuldunyzİlk sıraya kendini yaz sonra tahir ben ole gider liste puaha
Yaka paça en ön siraya atarım seniİlk sıraya kendini yaz sonra tahir ben ole gider liste puaha
Yok gelmedi pauah gelse cvp verirdikKafam durgun şuan kardeşim puahahah dm bak kar zararlık bişey demedim ben öedajım gelemdi mi sana puhha
Yok büyükler önden pauhaYaka paça en ön siraya atarım seni
Vay aw sna atmadım demek ki yaklaşık 50 kişiye arttım sen arada kaybamıssın puuhYok gelmedi pauah gelse cvp verirdik
Ben forumda daha 50 kişi değil max 2 3 kisiye yazmisimdir oha diyorum artık puahaVay aw sna atmadım demek ki yaklaşık 50 kişiye arttım sen arada kaybamıssın puuh
Abartmıe olabilirim sayıyı birax kendimi acndırmak için pujajaBen forumda daha 50 kişi değil max 2 3 kisiye yazmisimdir oha diyorum artık puaha
25 turk lirası var hesapta ihtiyaç goruyorsa göndereyim pauahAbartmıe olabilirim sayıyı birax kendimi acndırmak için pujaja
5orana çarp gönder25 turk lirası var hesapta ihtiyaç goruyorsa göndereyim pauah
50 kişiye attıysan ben almayayım kardeşim.Vay aw sna atmadım demek ki yaklaşık 50 kişiye arttım sen arada kaybamıssın puuh
51. Kişi olur musun50 kişiye attıysan ben almayayım kardeşim.
Siteye yat bile olmuyor o paraya 2 karton sigram var hali hazırda kargo ile göndereyim 1 paket puaha5orana çarp gönder
Olamam 2 gündür urgan parası arıyorum. Zeytinyağı evde var51. Kişi olur musun
Banka soymak sart oldu artık hepimiz içeri girdik resmen sonumuz hayrolsun puqhqOlamam 2 gündür urgan parası arıyorum. Zeytinyağı evde var
Yağsız urgan iş görürOlamam 2 gündür urgan parası arıyorum. Zeytinyağı evde var
Tahriş yapıyorYağsız urgan iş görür
Akcayli misinanlık gelip gider sıkma canını