Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Enteresan Rüyalar

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,471
100,030
113
Yas tutmuyorlar, ya da yası tutulacak insanlar değiliz bilemedim
Yok altına girdi mi onun oluyor bu işler böyle oksitosin falan bunlar bağlıyor elemana kahverengi kalp koyan kız godi gibi bir şeydir zaten makinaya yakışmazdı

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,822
27,010
113
ah reşatım vah reşatım
bizi bu durumlara düşürenler utansın
benim gibi biri bırakılır mı hiç
Kimse kimseyi bırakmaz. 33 yaşımdayım. 8 defa aşık oldum. Her aşık olduğumda bir öncekini sevmemişim bir daha kimseyi bu kadar sevemem dedim. Taki eşimi bulana kadar. Ha şöyle de bir şey diyeyim evledikten bir zmn sonra birazda hayat telaşesi başladıktan sonra, o fırtınalı aşk da gidiyor yerine sevgiye bırakıyor. Aşkta huzur yoktur, huzur sevgidedir. Yani daha çok aşık olacak, çok terkedecek ve terkedileceksin. Rabbim helal bir insan ve helal bir yuva nasip etsin diyip kapatıyorum konuyu

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,471
100,030
113
Kimse kimseyi bırakmaz. 33 yaşımdayım. 8 defa aşık oldum. Her aşık olduğumda bir öncekini sevmemişim bir daha kimseyi bu kadar sevemem dedim. Taki eşimi bulana kadar. Ha şöyle de bir şey diyeyim evledikten bir zmn sonra birazda hayat telaşesi başladıktan sonra, o fırtınalı aşk da gidiyor yerine sevgiye bırakıyor. Aşkta huzur yoktur, huzur sevgidedir. Yani daha çok aşık olacak, çok terkedecek ve terkedileceksin. Rabbim helal bir insan ve helal bir yuva nasip etsin diyip kapatıyorum konuyu
Dayı nasıl bi şey bu aq 8 defa aşık mı olunur +7 mi oynadın ona da ne yaptın

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,953
28,134
113
O tarihin senle bi alakası var mı onu anlamadım
2020 temmuzda tanıştık:) gününü bilmiyorum enteresan bir durum yenisiyle de temmuzda tanısması
tesadüf mü dicem de 12/1 ihtimal
bi gönderme yapmış olabilir
yıllar geçti ilk manitası bendim diye biliyorum sonra dağıttı kendini

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,737
17,762
113
Dur kapatma gaddarim 1980 yilinda köyde tanıştığım 12.kumama nasıl aşık olduğumu anlatacağim.

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,471
100,030
113
2020 temmuzda tanıştık:) gününü bilmiyorum enteresan bir durum yenisiyle de temmuzda tanısması
tesadüf mü dicem de 12/1 ihtimal
bi gönderme yapmış olabilir
yıllar geçti ilk manitası bendim diye biliyorum sonra dağıttı kendini
Yok be başkası vardır senelerce seni mi bekleyecek öyle bir kız olsa çoktan yazardı sana