Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Enteresan Rüyalar

abree

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,703
11,063
113
2 kere aşık oldum 1 kere evlendim hayatımın en güzel 3 senesini yaşadım 4 senedir de hiçbir kadınla bağlantım yok içimden gelmiyor
2 kere aşık oldum 1 kere evlendim 1 sene süre . Üstünden 11 sene geçti bir kadına hayatım boyunca bi daha hiçbişey hissetmem:) benzer hikayeler

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,471
100,030
113
Ben bi yaz gerile gerile yatıyorum uykudayım rüyada öldüm ulan dedim aynı bu şekil öldük aq görüyon mu gittik bedavaya uykuda kendimi de görüyorum yattığımı bildiğin hissettim yani öldüğümü o duyguya büründüm buraya kadarmış falan tribe girdim hareket edemiyorum karabasan gibi değil karabasanı kovaladım 2 kere bi daha gelmedi
Hemen arkasından ulan dedim Azrail gelmedi nasıl öldük biz şimdi onu deyince uyandım rüyada çözdüm meseleyi aklıma gelmese Azrail davası öldürecektik kendimizi durduk yere

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,890
24,855
113
Ben bi yaz gerile gerile yatıyorum uykudayım rüyada öldüm ulan dedim aynı bu şekil öldük aq görüyon mu gittik bedavaya uykuda kendimi de görüyorum yattığımı bildiğin hissettim yani öldüğümü o duyguya büründüm buraya kadarmış falan tribe girdim hareket edemiyorum karabasan gibi değil karabasanı kovaladım 2 kere bi daha gelmedi
Hemen arkasından ulan dedim Azrail gelmedi nasıl öldük biz şimdi onu deyince uyandım rüyada çözdüm meseleyi aklıma gelmese Azrail davası öldürecektik kendimizi durduk yere
Ölüm tribi bu bonzdan fazla asildiysan olur böyle

abree

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,703
11,063
113
Bugün oğlumun doğumgünüydü. Annesşne olan yılların hırsından dolayı aramaya elim gitmedi yşne son yıllardır olduğu gibi. Allah kimseye böyle bi duygu vermesin. Dünkü rüyam da buna benzer bişeydi. Neyse iyi geceler dostlar

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,707
8,744
113
Yok be bildiğin öldüm tahir üzüntü kapladı böyle bitti dedim buraya kadarmış mevzu ne yapcaz şimdi gece 12 den sonra kayıp bonusu alacaktık oda kaldı
Kafamizin içi sarmaşık gibi olduğu için bilinç altı da haliyle deliden az hallice kanka. Kotu ruyalardan uyanıp tekrar uyuyup aynı rüyaları görmekte var.
Bu arada karabasani nasıl kovaladin anlatmak istersen dinleriz 😆🤣

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,471
100,030
113
Kafamizin içi sarmaşık gibi olduğu için bilinç altı da haliyle deliden az hallice kanka. Kotu ruyalardan uyanıp tekrar uyuyup aynı rüyaları görmekte var.
Bu arada karabasani nasıl kovaladin anlatmak istersen dinleriz 😆🤣
O basit be böyle yaratık gibi bir şey yatıyorum yine uyuduğum odayı panaroma görüyorum benim üstüme üstüme koşuyor sevimsiz bir şey besmele çekiyorum gidiyo hemen hiç görmemiş gibi besmele yüzde yüz çalışır böyle şeylerde ölümden de Azrail’e yırttık belki beyne öldüğümü inandırıp ölecektik bilemezsin o öldüm duygusunu hissettim çünkü

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,975
28,159
113
Bende kasa ne zaman patlasa eskilere gidiyor kafam. Bu ve buna benzer şeyler yaşadım. Ayrılıktan sonraki 3-4 ay içersinde bir baskasiyla olabiliyor evleniyor. Ama para oldumu masaja giderken aklıma gelmiyor pompa arvaladze yaparken aklıma gelmiyor. Öle de bı puştuz. 😆
ben ortamlarda sarısınlara shot attırırken bile aklıma geliyordu

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,890
24,855
113
O basit be böyle yaratık gibi bir şey yatıyorum yine uyuduğum odayı panaroma görüyorum benim üstüme üstüme koşuyor sevimsiz bir şey besmele çekiyorum gidiyo hemen hiç görmemiş gibi besmele yüzde yüz çalışır böyle şeylerde ölümden de Azrail’e yırttık belki beyne öldüğümü inandırıp ölecektik bilemezsin o öldüm duygusunu hissettim çünkü
İnsan rüyasında dahi öldüğünü göremezmiş ölücekmis gibi hissedebilirmis ama öldüğünü göremezmiş bilimsel olarak

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,975
28,159
113
İnsan rüyasında dahi öldüğünü göremezmiş ölücekmis gibi hissedebilirmis ama öldüğünü göremezmiş bilimsel olarak
öyle bir şey yok her rüyama girdiğinde ben zaten bitiyordum ona tahirr
ölmek nedir ki bizim ki sürünmek
ölmekle yaşamak arasındaki ince çizgi