Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Enteresan Rüyalar

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,830
17,866
113
Yav bırak bu ayakları maaşı bırakınca uyuyamazsın tabi yok 2k atmış 30 olmuş kaybetmiş aq sanki slotu başkasından dinliyoruz 30 30 basıyo maaşı sonra yok basım ağrıyor yok kızı özledim
😂 😂 😂 tespitin dibi işte budur. Mesela ben de kaybedince uhrevi aleme geçiyorum.

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,471
100,030
113
İnanmazsınız normal bir aylığı yemedim o gece 3 aylığı yedim. 300k borc ödemek için 200k yakın para gitti. Yani öyle birşey oluyor ki insana herşeyden uzak kimsenin olmadığı sadece kumar ve senin kaldığın farklı bir evrene geçiyorsun o an. Taki herşeyini kaybedince kendine geliyorsun
He ya ulan 10 gün sabretsen borç kalmayacak borcun 2 3 katı gidiyor sabretmiyon diye bende çok oluyo o

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,947
24,944
113
İnanmazsınız normal bir aylığı yemedim o gece 3 aylığı yedim. 300k borc ödemek için 200k yakın para gitti. Yani öyle birşey oluyor ki insana herşeyden uzak kimsenin olmadığı sadece kumar ve senin kaldığın farklı bir evrene geçiyorsun o an. Taki herşeyini kaybedince kendine geliyorsun
Biliyorum yaşadık yaşlandık kaybettiğini geri alicam diye başlayıp kazandığımı ben hatırlamıyorum para bitince aydinlanma geliyor kim ne derse boş çok kötü oldu geçmiş olsun

abree

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,703
11,063
113
Hocam geçmişi hatırlamayı bırak bence. Daha fszls tetiklemessin. Bence

abree

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,703
11,063
113
Hadi biraz toparlamalım beyler 🙂

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,947
24,944
113
Bi grup makarada bi grup hüzünlü bi grup deli bunlar diye izliyor harbi hepiniz ayrı ayrı garipsiniz aw

abree

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,703
11,063
113
Bak ne diyo şarkıda
Çok üstüme gelme hayat ben de insanım