Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Enteresan Rüyalar

Byclskn

Asil Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,109
470
83
Çok geçmiş olsun kardeşim, çok sevindim adına şu kumarıda atabilswn hayatında İnan dünyan değişir. En başta kendim için söylüyorum yani, İnan çevremde imrenilecek bir işte çalışıyorum, çok mutlu bir evliliğim var ama kumar bütün güzellikleri mahvediyor
Cümleten kurtulmak dileğiyle o zaman

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,020
28,233
113
Sana gelsin makina
kosta rika dalgamı geçiyor devrede depe 23.5 handi veriyordu düşündüm lan bu seferde 3 3 sallar yakar kuponu favoriye gireyim dedim periyotu kaybediyor attığı sayı komedi yeminle bu kumar oynanmaz seviyeye gelmiş şaka gibi adamlar

abree

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,703
11,063
113
kosta rika dalgamı geçiyor devrede depe 23.5 handi veriyordu düşündüm lan bu seferde 3 3 sallar yakar kuponu favoriye gireyim dedim periyotu kaybediyor attığı sayı komedi yeminle bu kumar oynanmaz seviyeye gelmiş şaka gibi adamlar
Hocam konu başlığı için konuştum ben 🙂

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,471
100,030
113
Ben sana uykusuzluğun insana verdiği ızdıraptan bahsediyorum sen ağzınla odun kırıyorsun
Yav bırak bu ayakları maaşı bırakınca uyuyamazsın tabi yok 2k atmış 30 olmuş kaybetmiş aq sanki slotu başkasından dinliyoruz 30 30 basıyo maaşı sonra yok basım ağrıyor yok kızı özledim

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,947
24,944
113
Çok geçmiş olsun kardeşim, çok sevindim adına şu kumarıda atabilswn hayatında İnan dünyan değişir. En başta kendim için söylüyorum yani, İnan çevremde imrenilecek bir işte çalışıyorum, çok mutlu bir evliliğim var ama kumar bütün güzellikleri mahvediyor
Kardeşim iyi dileklerin için teşekkür ederim ben hayatımdaki boşluğu kumarda dolduruyorum suan senin gibi beni hayata baglicak birini düzenli bi iş bulsam bugün forumu silmezsem adam değilim umarım sende kurtulursun gecen gün uzuldum sana da çok aylığı 1 gecede yedin ses edemedim normal değil yani üzücü durum

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,505
30,746
113
Yav bırak bu ayakları maaşı bırakınca uyuyamazsın tabi yok 2k atmış 30 olmuş kaybetmiş aq sanki slotu başkasından dinliyoruz 30 30 basıyo maaşı sonra yok basım ağrıyor yok kızı özledim
Allah seni bildiği gibi yapsın kardeşim