Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Enteresan Rüyalar

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,927
27,197
113
Bu güldürdü kardeşim sikrrdelim kötü düşünceleri
Bide Tahirim şöyle bişey oluyor, hani gelecek para ile kurtarırım sıfırlanırım umudu da elden gidince insana bir rahatlama geliyor, böyle bir salıyorsun ya, bide insana abuk sabuk cesaret geliyor. Mesele ben dedim ki bende para yok. şu an değil uzun bir sürede ödeyemeyeceğim bilginiz olsun. Para gelmeden önce bunu diyemiyordum mesela

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,987
24,971
113
Bide Tahirim şöyle bişey oluyor, hani gelecek para ile kurtarırım sıfırlanırım umudu da elden gidince insana bir rahatlama geliyor, böyle bir salıyorsun ya, bide insana abuk sabuk cesaret geliyor. Mesele ben dedim ki bende para yok. şu an değil uzun bir sürede ödeyemeyeceğim bilginiz olsun. Para gelmeden önce bunu diyemiyordum mesela
İyi diyebilmissin aga o yük insana ağır geliyor zaten para beklendiğini bilmek adami kanser eder keşke demek geçti demek tekrarını yaşamazsın umarım kardeşim borç delikanlinin boynunu büker

abree

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,703
11,063
113
Araya bunu atalım. Dinlemeyen varsa tavsiye ederim.

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,927
27,197
113
İyi diyebilmissin aga o yük insana ağır geliyor zaten para beklendiğini bilmek adami kanser eder keşke demek geçti demek tekrarını yaşamazsın umarım kardeşim borç delikanlinin boynunu büker
Boyun büktüğümüz herşeyi unutmaya mecburuz diyip konuyu kapatayım

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,507
30,748
113
Enişte birazdan yatırıma ek spin konusuna damlar. Kardeşim konunun kamberi olmuş ama bana diyor o konunun kamberisin diye

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,905
7,292
113
selam beyler ayrılalı 6 sene oldu gerçekten sevdiğim ilk kızdı aynı okulda okuduk her günüm onla geçerdi ondan sonra gelenler asla onun yerini tutmadı kendimi kandırdım hep maalesef
son 1 aydır devamlı nedensiz şekilde aklıma geliyor bende anlamadım onunla alakalı bir durumda yok ortada, evini falan biliyorum taşınmadıysa ama gidecek yüzüm yok
uyuyordum yine rüyama geldi 1 haftadır enteresan rüyalar görüyorum bunla alakalı hep geçmişte olanlarla ilgili
yazacaktım ama sosyal medya hesaplarının tamamını kapatmış sanırım hiçbirini bulamadım engellemiş mi diye baktım hesaplar kapalı
numarasını da değiştirdi kaç sene önce belki 5 senedir hiç görmedim
muhtemelen taşınmıştır yine de bir şekilde bulurum da nasıl olacak böyle normal mi her gün rüyama geliyor normal rüyada değil hep enteresan olaylar yeminle kafayı yedim iyice
aynı senin gibi bir benzeri bi ilişkim oldu
aynı senin yaşadığın duyguları yaşadım dost
alkol kumar borç herşeyi ondan ayrıldıktan sonra yaşadım
aileler tanışmıştı ciddiydik 3 yıllık ilişkimdi
Saçmasapan bir nedenle ayrıldık
Unutamadım şehir değiştirdim Eskişehire geldim ;)
Sen gibi rüyalarıma giriyordu görmediğim yüzü
Fakat Ayrıldıktan 2 yıl sonra evlendi haberini duydum
O gün bugündür bir tane hatıra fotoğrafı var telde sadece o kadar
İçerken hatırlanacak biri olarak mazimde kaldı
Dediğim o ki normal dost bana kalırsa duygusal boşluktasındır .
Yaada harbiden ben gibi çok sevmişindir
trajik bi haber duyar birdahada böyle şeyler yaşamazsın