- 32,507
- 30,748
- 113
Kardeşim terim ağlıyorsa mevzu bitmiş demektir ağzına sakso pardon sağlıkYav bırak onları Kostarika seriyi her zaman atar ama @Fterim1905 o şarkıda her zaman hüngür hüngür ağlamaz
Kardeşim terim ağlıyorsa mevzu bitmiş demektir ağzına sakso pardon sağlıkYav bırak onları Kostarika seriyi her zaman atar ama @Fterim1905 o şarkıda her zaman hüngür hüngür ağlamaz
Bide Tahirim şöyle bişey oluyor, hani gelecek para ile kurtarırım sıfırlanırım umudu da elden gidince insana bir rahatlama geliyor, böyle bir salıyorsun ya, bide insana abuk sabuk cesaret geliyor. Mesele ben dedim ki bende para yok. şu an değil uzun bir sürede ödeyemeyeceğim bilginiz olsun. Para gelmeden önce bunu diyemiyordum meselaBu güldürdü kardeşim sikrrdelim kötü düşünceleri
Anısı var ki klavyen sürçtü kardeşimKardeşim terim ağlıyorsa mevzu bitmiş demektir ağzına sakso pardon sağlık
Yalan söylemezseniz ne dediğinizi hatırlamak zorunda kalmazsınız.Hep aynı yalanı atmak, farkli yalan arayışına girmemek, Allahin bize bahsetmiş olduğu beyni tam kullanamadığımizdandir bundan ötürü iki kat günahtır.
İlahi, kaside yokmuydu bu mübarek aziz günde Fatih hocam.Haktan diye bir gerçek var tahirim şu şarkıyı dinleyen koyun çobanın ekmeğini yemiş
Sabah akşam kebap yemekte beyin oldu tavuk şiş hocam bununHep aynı yalanı atmak, farkli yalan arayışına girmemek, Allahin bize bahsetmiş olduğu beyni tam kullanamadığımizdandir bundan ötürü iki kat günahtır.
İyi diyebilmissin aga o yük insana ağır geliyor zaten para beklendiğini bilmek adami kanser eder keşke demek geçti demek tekrarını yaşamazsın umarım kardeşim borç delikanlinin boynunu bükerBide Tahirim şöyle bişey oluyor, hani gelecek para ile kurtarırım sıfırlanırım umudu da elden gidince insana bir rahatlama geliyor, böyle bir salıyorsun ya, bide insana abuk sabuk cesaret geliyor. Mesele ben dedim ki bende para yok. şu an değil uzun bir sürede ödeyemeyeceğim bilginiz olsun. Para gelmeden önce bunu diyemiyordum mesela
Klavyenin azizliğine uğradıkAnısı var ki klavyen sürçtü kardeşim
Maalesef dost o yolun yolcusu olamadık hiçİlahi, kaside yokmuydu bu mübarek aziz günde Fatih hocam.
Helal gaddarim imzamı atarım bu söze, bu sözün altına beni de küçük harflerle sıkıştırıver İbn-ül Arif Fuzuli diyeYalan söylemezseniz ne dediğinizi hatırlamak zorunda kalmazsınız.
Ordinaryüs barrios
Boyun büktüğümüz herşeyi unutmaya mecburuz diyip konuyu kapatayımİyi diyebilmissin aga o yük insana ağır geliyor zaten para beklendiğini bilmek adami kanser eder keşke demek geçti demek tekrarını yaşamazsın umarım kardeşim borç delikanlinin boynunu büker
Üzgünüm tekrarı olmamasina dikkat et , dikkat edelim kardeşimBoyun büktüğümüz herşeyi unutmaya mecburuz diyip konuyu kapatayım
Bundan sonra @wasil gibi var yemez olacağımÜzgünüm tekrarı olmamasina dikkat et , dikkat edelim kardeşim
aynı senin gibi bir benzeri bi ilişkim olduselam beyler ayrılalı 6 sene oldu gerçekten sevdiğim ilk kızdı aynı okulda okuduk her günüm onla geçerdi ondan sonra gelenler asla onun yerini tutmadı kendimi kandırdım hep maalesef
son 1 aydır devamlı nedensiz şekilde aklıma geliyor bende anlamadım onunla alakalı bir durumda yok ortada, evini falan biliyorum taşınmadıysa ama gidecek yüzüm yok
uyuyordum yine rüyama geldi 1 haftadır enteresan rüyalar görüyorum bunla alakalı hep geçmişte olanlarla ilgili
yazacaktım ama sosyal medya hesaplarının tamamını kapatmış sanırım hiçbirini bulamadım engellemiş mi diye baktım hesaplar kapalı
numarasını da değiştirdi kaç sene önce belki 5 senedir hiç görmedim
muhtemelen taşınmıştır yine de bir şekilde bulurum da nasıl olacak böyle normal mi her gün rüyama geliyor normal rüyada değil hep enteresan olaylar yeminle kafayı yedim iyice
Bırak bu ayakları kardeşim Grandchama betten 3gün ban yedin yeni kalktı banınEnişte birazdan yatırıma ek spin konusuna damlar. Kardeşim konunun kamberi olmuş ama bana diyor o konunun kamberisin diye
Dağıtım var sanıp gelebilirBundan sonra @wasil gibi var yemez olacağım