Hoş geldin dostBen de geleyim de tam olsun😎
güzel güzel yürü dostAyip ediyon dost 1 ay oldu ameliyat olali yuruyom dinlene dinlene 15 km bugun usain bolt yapamiyo
Ekli dosyayı görüntüle 159100
Almanya dan sonra kendime yeni geldim dost 😁Hoş geldin dost
nerelerdesin
gözlerim seni arıyor![]()
Iskorpiti daha benden baska dogru etiketleyen olmadi su forumda oda 1 kere oldu dur deneyelimYok dost ne haddimize küçük bir takılma diyelim@İskorpit sizden bahsediyorlar efendim
![]()
Alla alla neden acabaIskorpiti daha benden baska dogru etiketleyen olmadi su forumda oda 1 kere oldu dur deneyelim
@iskorpitbjk
Almanların Dalını budağını keseceksin dostAlmanya dan sonra kendime yeni geldim dost 😁
Yine olmadi bi kere denk getirdim daha iskorpitbjk yazinca olmustu cok tehlikeli adam etiket etmiyo kendini her yerde 😀Alla alla neden acaba![]()
Olabilir derin iskorpit diyelim artıkYine olmadi bi kere denk getirdim daha iskorpitbjk yazinca olmustu cok tehlikeli adam etiket etmiyo kendini her yerde 😀
Kestim dost daha b.munih bile bitmiştir benim icin🙈 bir aylık bahsi 1 gün de hiç ettik. Hep o efes ın yüzünden şişede durduğu gibi durmuyor namussuzAlmanların Dalını budağını keseceksin dost
Bizim oldgumuz yerde umut herzaman vardır reisilk adım hep uğursuz dost
ben burdayım @Galatasaray571 dost burada
sende geldin artık hedefe ulaşma ihtimali kalmadı![]()
Sen inaniyonmu başkan burda bu kadro varken gol olacagina😂evet gol dakikasına girildi eşitlik bozulsun brezilya da
o sırada şili ses versin
bol şansHayırlı geceler dostlar
kesinlikle dost hiçbirşey göründüğü gibi değilKestim dost daha b.munih bile bitmiştir benim icin🙈 bir aylık bahsi 1 gün de hiç ettik. Hep o efes ın yüzünden şişede durduğu gibi durmuyor namussuz
Brezilya 2 dakika var göster bakalım umudu dostBizim oldgumuz yerde umut herzaman vardır reis![]()