- 7,030
- 8,917
- 113
Tam alt lik kadro bura😃kesinlikle dost hiçbirşey göründüğü gibi değil
ben @erantgil dosta Alt oyna dedim üst oynamış tabi gol olmaz![]()
Tam alt lik kadro bura😃kesinlikle dost hiçbirşey göründüğü gibi değil
ben @erantgil dosta Alt oyna dedim üst oynamış tabi gol olmaz![]()
bu kadro sabaha kadar yapsa kupon ilk adımı geçemeyiz dostSen inaniyonmu başkan burda bu kadro varken gol olacagina😂
Sende parayi buldun bol sans yazisin bile degisti dost ne diyelimbol şans
Umut derken ben bizim kangurudan bahsettim reis bizim oldgumuz yerde o mutlaka vardırBrezilya 2 dakika var göster bakalım umudu dost![]()
Hayirli geceler bol sanslarHayırlı geceler dostlar
Bana dün yıllar sonra sende tutturdun ya yazını çerçevelettim😁😁😁Sende parayi buldun bol sans yazisin bile degisti dost ne diyelim
o zıplıyordur şimdi dostUmut derken ben bizim kangurudan bahsettim reis bizim oldgumuz yerde o mutlaka vardır![]()
Bizim cerceve hala bos dost @Galatasaray571 in artik bulbul otmuyomus oyle soylentiler varBana dün yıllar sonra sende tutturdun ya yazını çerçevelettim😁😁😁
Ayıp sana dost bunlar yanlış anlaşılmalara vesile olabilecek şeyler evellallah zımba gibiyiz ne demek ötmüyor;(Bizim cerceve hala bos dost @Galatasaray571 in artik bulbul otmuyomus oyle soylentiler var
Cikarda golgesinde penalti olur oynayalim dostAyıp sana dost bunlar yanlış anlaşılmalara vesile olabilecek şeyler evellallah zımba gibiyiz ne demek ötmüyor;(
Sağlık olsun dost 😑@erantgil şili attı brezilya patladı sağlık olsun dost![]()
Bu erantil kardeşimiz rollerde neden başarili olamıyor ;(Cikarda golgesinde penalti olur oynayalim dost
Bize danismadan oynuyo danissa tersine oynayip ilerlicekBu erantil kardeşimiz rollerde neden başarili olamıyor ;(
1 kere başarabildim bidaha da olmadı dostBu erantil kardeşimiz rollerde neden başarili olamıyor ;(
Bi babayigit bu geceyi boyle bitirmez dost acar bi roll simdi gozlerine bakicak delikanli yok onun bas harfi sSağlık olsun dost 😑
Patlaat 1 tane gecenin 2/1 maçlarından. Yolumuza bakalım dostBize danismadan oynuyo danissa tersine oynayip ilerlicek
Bune kardeşim siayey şifresi gibi biraz dahq ipucu verBi babayigit bu geceyi boyle bitirmez dost acar bi roll simdi gozlerine bakicak delikanli yok onun bas harfi s