- 9,342
- 13,441
- 113
Arif efendi dergah senden medet bekliyor sen kaçmaktan bahsediyorsun. Cemaati üzmeyelim. Güzel bir dua etde Erhan dostumuz rollingi tamamlasin 😂İç savaş çıkarsa ateist ülkesine göç ederiz dost.
Arif efendi dergah senden medet bekliyor sen kaçmaktan bahsediyorsun. Cemaati üzmeyelim. Güzel bir dua etde Erhan dostumuz rollingi tamamlasin 😂İç savaş çıkarsa ateist ülkesine göç ederiz dost.
Madem ki güneş tepeden vurdu bundan sonra gölge ayağımızın altıdır ⚔🛡💣Metin Bey'in tuzağına düşüp konuyu uzatmiyacağim ✋
Acırsan acınacak duruma duserısn 2 3 gune paran bıter dıye bekleyenlere selam olsunMadem ki güneş tepeden vurdu bundan sonra gölge ayağımızın altıdır ⚔🛡💣
Mülayim az önce konu kapandığı için tam yazamadım dostum. Ben şahsi olarak diyorum, sadece 1-2 mesajın üstten konuşuyormuş gibi geldiği için eleştiri yaptım samimi şekilde. Başkası yapsa seyimde olma tabi ki sen olunca özellikle yazdım çünkü alışverişimiz olduğu için. Ama sen bir anda nankörsünüz falan dedin hoş olmadı dostum. Nankörlük etmiyoruz hatta her fırsatta senin eli acik birisi olduğundan bahsediyorum. Umarım beni anlamışsındır dostum. Kimseyi kırmak veya üzme niyetinde de değilim.Allah mutlu etsin bunlar önemsiz şeyler kim kimin yanında olursa olsun sanal alemde benim çok umrumda olmaz da işin içinde para olur ardından da nankörlük olursa o zmn bombacı kızıyor işte. Bu dostumuz iyi bir dost Allah daha çok güldürsün selametle. Virabet e konsantre olacam beni meşgul etme😉
Allahim Sen Erhan dostumuzu son saniyede gelen tripten koru. Amin ecmain.Arif efendi dergah senden medet bekliyor sen kaçmaktan bahsediyorsun. Cemaati üzmeyelim. Güzel bir dua etde Erhan dostumuz rollingi tamamlasin 😂
Anlık reaksiyonlar kardoMülayim az önce konu kapandığı için tam yazamadım dostum. Ben şahsi olarak diyorum, sadece 1-2 mesajın üstten konuşuyormuş gibi geldiği için eleştiri yaptım samimi şekilde. Başkası yapsa seyimde olma tabi ki sen olunca özellikle yazdım çünkü alışverişimiz olduğu için. Ama sen bir anda nankörsünüz falan dedin hoş olmadı dostum. Nankörlük etmiyoruz hatta her fırsatta senin eli acik birisi olduğundan bahsediyorum. Umarım beni anlamışsındır dostum. Kimseyi kırmak veya üzme niyetinde de değilim.
Dost o kadar takiplerden koruduğun Bedir Sinan Mitoya gitmiş. Alnının catindan mıhla onuMadem ki güneş tepeden vurdu bundan sonra gölge ayağımızın altıdır ⚔🛡💣
En sağlam benim 🥸🍀Yeminle yanlış anlaşılmalardan forumun sağlam 10 adamından ikisi bozuşuyor. İki taraf da birbirini yanlış anlıyor. Yapmayın şunu. Biraz sakinleştikten sonra halden anlayacaksınız zaten. Birkaç soytarının gazıyla yapmayın
Ben kimse ile üstten konuşmuyorum tamamen yanlış anlıyorsunuz durumu. Yaptığım espiriyi bile ciddiye alanlar neyin nesi. Kara liste lafı zaten gırgır şamata. Ama bazıları parali gününü bekliyormuş bana sataşmak için çok bariz belli😀 zaten senle bi sorunum yoktu sende piyango dan çıktınMülayim az önce konu kapandığı için tam yazamadım dostum. Ben şahsi olarak diyorum, sadece 1-2 mesajın üstten konuşuyormuş gibi geldiği için eleştiri yaptım samimi şekilde. Başkası yapsa seyimde olma tabi ki sen olunca özellikle yazdım çünkü alışverişimiz olduğu için. Ama sen bir anda nankörsünüz falan dedin hoş olmadı dostum. Nankörlük etmiyoruz hatta her fırsatta senin eli acik birisi olduğundan bahsediyorum. Umarım beni anlamışsındır dostum. Kimseyi kırmak veya üzme niyetinde de değilim.
Zinhar günah Arif efendiDost o kadar takiplerden koruduğun Bedir Sinan Mitoya gitmiş. Alnının catindan mıhla onu
Marley dost sahne performansın kadar iyi konuştun. Dediklerine harfiyen katılıyorumYeminle yanlış anlaşılmalardan forumun sağlam 10 adamından ikisi bozuşuyor. İki taraf da birbirini yanlış anlıyor. Yapmayın şunu. Biraz sakinleştikten sonra halden anlayacaksınız zaten. Birkaç soytarının gazıyla yapmayın
Ayı abbasla sansar selimin selamı var dostZinhar günah Arif efendi
kimse bakmıyor kiOrlando maci 2 ceyrek kurumasi lazım yoksa frebet gitti gibi
Sinanı 20 defa kara listeye aldı. Hala konularında ilk mesajı atan sinan 😀Ben kimse ile üstten konuşmuyorum tamamen yanlış anlıyorsunuz durumu. Yaptığım espiriyi bile ciddiye alanlar neyin nesi. Kara liste lafı zaten gırgır şamata. Ama bazıları parali gününü bekliyormuş bana sataşmak için çok bariz belli😀 zaten senle bi sorunum yoktu sende piyango dan çıktın
Kim kimle buluşuyor
Bi yağmur yağdır da sevenler kavuşsun arif efendiMarley dost sahne performansın kadar iyi konuştun. Dediklerine harfiyen katılıyorum
Mülayim abi sende güzel insansın Erhan da öyle keza, olur arada yanlış anlaşılmalar elbet düzelirZinhar günah Arif efendi