Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Erhan2121 / Kasa 1+1 Hedef —

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vurucu999

Sakın bir çiviyi küçümseme
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,341
13,440
113
Allah mutlu etsin bunlar önemsiz şeyler kim kimin yanında olursa olsun sanal alemde benim çok umrumda olmaz da işin içinde para olur ardından da nankörlük olursa o zmn bombacı kızıyor işte. Bu dostumuz iyi bir dost Allah daha çok güldürsün selametle. Virabet e konsantre olacam beni meşgul etme😉
Mülayim az önce konu kapandığı için tam yazamadım dostum. Ben şahsi olarak diyorum, sadece 1-2 mesajın üstten konuşuyormuş gibi geldiği için eleştiri yaptım samimi şekilde. Başkası yapsa seyimde olma tabi ki sen olunca özellikle yazdım çünkü alışverişimiz olduğu için. Ama sen bir anda nankörsünüz falan dedin hoş olmadı dostum. Nankörlük etmiyoruz hatta her fırsatta senin eli acik birisi olduğundan bahsediyorum. Umarım beni anlamışsındır dostum. Kimseyi kırmak veya üzme niyetinde de değilim.

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,524
28,793
113
Mülayim az önce konu kapandığı için tam yazamadım dostum. Ben şahsi olarak diyorum, sadece 1-2 mesajın üstten konuşuyormuş gibi geldiği için eleştiri yaptım samimi şekilde. Başkası yapsa seyimde olma tabi ki sen olunca özellikle yazdım çünkü alışverişimiz olduğu için. Ama sen bir anda nankörsünüz falan dedin hoş olmadı dostum. Nankörlük etmiyoruz hatta her fırsatta senin eli acik birisi olduğundan bahsediyorum. Umarım beni anlamışsındır dostum. Kimseyi kırmak veya üzme niyetinde de değilim.
Anlık reaksiyonlar kardo
Kırmadan, dökmeden Çok güzel yazmışsın.

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,318
10,125
113
Yeminle yanlış anlaşılmalardan forumun sağlam 10 adamından ikisi bozuşuyor. İki taraf da birbirini yanlış anlıyor. Yapmayın şunu. Biraz sakinleştikten sonra halden anlayacaksınız zaten. Birkaç soytarının gazıyla yapmayın
En sağlam benim 🥸🍀

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,484
29,792
113
Ben kimse ile üstten konuşmuyorum tamamen yanlış anlıyorsunuz durumu. Yaptığım espiriyi bile ciddiye alanlar neyin nesi. Kara liste lafı zaten gırgır şamata. Ama bazıları parali gününü bekliyormuş bana sataşmak için çok bariz belli😀 zaten senle bi sorunum yoktu sende piyango dan çıktın

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,339
54,150
113
Orlando maci 2 ceyrek kurumasi lazım yoksa frebet gitti gibi

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,880
18,048
113
Yeminle yanlış anlaşılmalardan forumun sağlam 10 adamından ikisi bozuşuyor. İki taraf da birbirini yanlış anlıyor. Yapmayın şunu. Biraz sakinleştikten sonra halden anlayacaksınız zaten. Birkaç soytarının gazıyla yapmayın
Marley dost sahne performansın kadar iyi konuştun. Dediklerine harfiyen katılıyorum

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,524
28,793
113
Ben kimse ile üstten konuşmuyorum tamamen yanlış anlıyorsunuz durumu. Yaptığım espiriyi bile ciddiye alanlar neyin nesi. Kara liste lafı zaten gırgır şamata. Ama bazıları parali gününü bekliyormuş bana sataşmak için çok bariz belli😀 zaten senle bi sorunum yoktu sende piyango dan çıktın
Sinanı 20 defa kara listeye aldı. Hala konularında ilk mesajı atan sinan 😀

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...