okSaymasan olur mu dost ilk basa seni yqzdiracaz yablis anlama. Sohbet okumak istiyorum sadece
okSaymasan olur mu dost ilk basa seni yqzdiracaz yablis anlama. Sohbet okumak istiyorum sadece
Gaddar Kerimim 5k ya tek zar atıyor. 2 trip atmış çok mu. Zar ı bıraksın bana her gün trip atsın razıyım.Bu trip olayini ilk barrios baslatti. Bi ara losersa gelip her aksam erhana destsn yaziyordu trip atiyordu. Sonra yarimelma gonulalmaya donuyordu sbdbsbd
Gaddari çok özledin heralde dost gelir yarın heraldeGaddar Kerimim 5k ya tek zar atıyor. 2 trip atmış çok mu. Zar ı bıraksın bana her gün trip atsın razıyım.
O Zar ekran görüntüleri, gözümde tütüyor. Dün gibiydi sankiGaddari çok özledin heralde dost gelir yarın heralde
Gaddar aramızda beyle mesajları goruyorGaddar Kerimim 5k ya tek zar atıyor. 2 trip atmış çok mu. Zar ı bıraksın bana her gün trip atsın razıyım.
Çok selam söyle. Katilimin gözlerinden öperim.Gaddar aramızda beyle mesajları goruyor
En son 00.16 da burdamısÇok selam söyle. Katilimin gözlerinden öperim.
Bilmediğin birşey yok ve olum 😂En son 00.16 da burdamıs
Muhabbete de dahil olabilseydi keşke. Gaddar Kerimim güzel adamdır.En son 00.16 da burdamıs
Yuznun cırkınlıgı gonlune vurmusMuhabbete de dahil olabilseydi keşke. Gaddar Kerimim güzel adamdır.
Mulayım haklı bu arada 😀😀Bilmediğin birşey yok ve olum 😂
Hahahah ifşa ci seniGaddar aramızda beyle mesajları goruyor
Ordan da sekip zarlara da değmiş olabilir mi Metin hocamYuznun cırkınlıgı gonlune vurmus