Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Erhan2121 / Kasa 1+1 Hedef —

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,271
10,106
113
Liverpool bu sene kazandığı maçlara bak ligde. Rakipleri açamadı bi türlü. Son dk pen golü ya da 30 metreden frikik golü vs. Madrid maçı ile gs maçı arasında 1 ay var elbet toparlayacak 1 sene boyunca kötü olamaz liverpool. Tottenhamın buraya geldiği kadro belli. Oyun göze hoş geldi açık futbol oynandı o maç diye sen objektif bakamıyorsun. Gs hep en iyileri yendi 2000lerin başında kaldı arsenal ve madrid finalleri. Şimdi young boys az rfs yenemeyen bi gs vardı bu seneye kadar. Osimhen sakattı diye rfs yenemedik diyen bi hocanız var mesela. Şu kadro ile bi zahmet bişeyler yapılsın avrupada daha önce hiçbir Türk takımı bu kadar kaliteli kadro kurmadı. Ben liverpoolu herkes yenerdi gs de yendi demiyorum. Sadece en formda döneminde değildi diyorum yanlış anlama. Gs yi yine övelim avrupada kötü de olsa ajaxı yenmek başarıdır. Formsuz da olsa liverpoolu yenmek çok büyük iştir. Ama uçmayalım diyorum. Ayaklar yere sağlam basmazsa yarın üst üste atletico ve cityden puan alamayınca sıkıntı çıkar
Kanka kusura bakma sonuna kadar okumadım valla tamam gs karşısındaki Liverpool çok kötüydü gs ballıydı fenerin karşısındaki plzen veya nordsdelland Liverpool’dan iyiydi veya benfica. 10 yıl öncede ronaldolu Liverpool’u 5lik yapıyorduk turu çeviriyorduk az kalmıştı ama senin zimburuyla veya zagreble oynadığın maç daha büyük daha zor maçsa eğer öyledir.

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,403
16,421
113
Kanka kusura bakma sonuna kadar okumadım valla tamam gs karşısındaki Liverpool çok kötüydü gs ballıydı fenerin karşısındaki plzen veya nordsdelland Liverpool’dan iyiydi veya benfica. 10 yıl öncede ronaldolu Liverpool’u 5lik yapıyorduk turu çeviriyorduk az kalmıştı ama senin zimburuyla veya zagreble oynadığın maç daha büyük daha zor maçsa eğer öyledir.
Niye olayı gs fb muhabbetine çevirdin ki kanka. Ne istiyorsun gs yi haketmediği şekilde mi övelim. Mesela gs nin elense de madridi içerde yenmesi bu liverpool maçından çok daha büyük zaferdir benim gözümde

AnthonyEdwards

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,403
16,421
113
Bak ben gs övmekten gocunmam. Hakettiği yerde överim her zaman da övmüşümdür. Mesela aynı şeyi ismail kartala da yapıyorum herkes övüyor hala ben şişirilmiş bir balon diyorum @Hasim5454

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,271
10,106
113
Niye olayı gs fb muhabbetine çevirdin ki kanka. Ne istiyorsun gs yi haketmediği şekilde mi övelim. Mesela gs nin elense de madridi içerde yenmesi bu liverpool maçından çok daha büyük zaferdir benim gözümde
Liverpool maçı tüm dünyada büyük zaferdir fenerliler hariç herkese göre Galatasaray eze eze hırsıyla presiyle yendi Liverpool’u. Ekidike tıklayıverse 5 olacak belki diyorsun gsnin Liverpool’dan daha çok net pozisyonu var. Liverpool’dan bahsediyorsun ne kadar kötü olabilirler? Presi bi an bıraksan tıklayacak adamlar zaten. Kanka adamlar gs şampiyonlar liginde finale kalırsa şaşırmam falan konuşuyorlar yabancılar. sen gsnin övülecek yanı yok diyorsun

AnthonyEdwards

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,403
16,421
113
Liverpool maçı tüm dünyada büyük zaferdir fenerliler hariç herkese göre Galatasaray eze eze hırsıyla presiyle yendi Liverpool’u. Ekidike tıklayıverse 5 olacak belki diyorsun gsnin Liverpool’dan daha çok net pozisyonu var. Liverpool’dan bahsediyorsun ne kadar kötü olabilirler? Presi bi an bıraksan tıklayacak adamlar zaten. Kanka adamlar gs şampiyonlar liginde finale kalırsa şaşırmam falan konuşuyorlar yabancılar. sen gsnin övülecek yanı yok diyorsun
Abartılı övülmesine karşıyım diyorum. Bu kadronun hakkı formsuz liverpoolu yenmek zaten ama yine büyük zafer diyorum. Hiç olmayacak bişey olmuş gibi konuşmayalım diyorum. Tabi ki zimbru galibiyeti ile bir değil. Osimhen ve ilkay ı koy liverpoola bugün 11de oynar mesela. Off çok uzadı bu muhabbet kanka valla ben abartılmasına karşıyım sadece aynı şey fb için de geçerli. Bu kadar para harcıyosan bi zahmet bana avrupada başarı getirin. Gs şamp ligi çeyrek yapsın fb avrupa liginde yarı yapsın final yapsın. Çok daha az bütçelere final oynuyolar

AnthonyEdwards

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,403
16,421
113
Bak korner 7de kaldı chelsea golü atınca bıraktı

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,271
10,106
113
Abartılı övülmesine karşıyım diyorum. Bu kadronun hakkı formsuz liverpoolu yenmek zaten ama yine büyük zafer diyorum. Hiç olmayacak bişey olmuş gibi konuşmayalım diyorum. Tabi ki zimbru galibiyeti ile bir değil. Osimhen ve ilkay ı koy liverpoola bugün 11de oynar mesela. Off çok uzadı bu muhabbet kanka valla ben abartılmasına karşıyım sadece aynı şey fb için de geçerli. Bu kadar para harcıyosan bi zahmet bana avrupada başarı getirin. Gs şamp ligi çeyrek yapsın fb avrupa liginde yarı yapsın final yapsın. Çok daha az bütçelere final oynuyolar
Valla formsuz falan değildi eze eze yendik liverpoolu. Tek bir saniye presi bırakmayarak. Maçı izlememiş olabilirsin gsnin Avrupa maçlarını izlemedin muhtemelen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...