- 51,866
- 49,107
- 113
1 k çektiriyor evetYalnız enjoybet 1k çekebilirsin sanırım 2k var diyorsun da
1 k çektiriyor evetYalnız enjoybet 1k çekebilirsin sanırım 2k var diyorsun da
Kanka totem mi yapıyorsun ahajsdjd7 korner oldu chelsea maçı bu da son kornerdi malesef
Yok ya bitti attı chelsea golüKanka totem mi yapıyorsun ahajsdjd
@Golcümetin senin parana çat 1. Adım bebeğim 😅👋👋Gol geldi bak @Hasim5454 ahmet bizi bilemedi😂7 korner oldu chelsea maçı bu da son kornerdi malesef
Kanka kusura bakma sonuna kadar okumadım valla tamam gs karşısındaki Liverpool çok kötüydü gs ballıydı fenerin karşısındaki plzen veya nordsdelland Liverpool’dan iyiydi veya benfica. 10 yıl öncede ronaldolu Liverpool’u 5lik yapıyorduk turu çeviriyorduk az kalmıştı ama senin zimburuyla veya zagreble oynadığın maç daha büyük daha zor maçsa eğer öyledir.Liverpool bu sene kazandığı maçlara bak ligde. Rakipleri açamadı bi türlü. Son dk pen golü ya da 30 metreden frikik golü vs. Madrid maçı ile gs maçı arasında 1 ay var elbet toparlayacak 1 sene boyunca kötü olamaz liverpool. Tottenhamın buraya geldiği kadro belli. Oyun göze hoş geldi açık futbol oynandı o maç diye sen objektif bakamıyorsun. Gs hep en iyileri yendi 2000lerin başında kaldı arsenal ve madrid finalleri. Şimdi young boys az rfs yenemeyen bi gs vardı bu seneye kadar. Osimhen sakattı diye rfs yenemedik diyen bi hocanız var mesela. Şu kadro ile bi zahmet bişeyler yapılsın avrupada daha önce hiçbir Türk takımı bu kadar kaliteli kadro kurmadı. Ben liverpoolu herkes yenerdi gs de yendi demiyorum. Sadece en formda döneminde değildi diyorum yanlış anlama. Gs yi yine övelim avrupada kötü de olsa ajaxı yenmek başarıdır. Formsuz da olsa liverpoolu yenmek çok büyük iştir. Ama uçmayalım diyorum. Ayaklar yere sağlam basmazsa yarın üst üste atletico ve cityden puan alamayınca sıkıntı çıkar
3 kişi 250 yi sana devretseydi çekip onlara 250 şer atsaydin ya aklıma yeni geldi1 k çektiriyor evet
Hallederiz bakalım dost nasipte varsa bizi bulur şimdi senin mübarek 250 tlni katlar çekeriz3 kişi 250 yi sana devretseydi çekip onlara 250 şer atsaydin ya aklıma yeni geldi
Niye olayı gs fb muhabbetine çevirdin ki kanka. Ne istiyorsun gs yi haketmediği şekilde mi övelim. Mesela gs nin elense de madridi içerde yenmesi bu liverpool maçından çok daha büyük zaferdir benim gözümdeKanka kusura bakma sonuna kadar okumadım valla tamam gs karşısındaki Liverpool çok kötüydü gs ballıydı fenerin karşısındaki plzen veya nordsdelland Liverpool’dan iyiydi veya benfica. 10 yıl öncede ronaldolu Liverpool’u 5lik yapıyorduk turu çeviriyorduk az kalmıştı ama senin zimburuyla veya zagreble oynadığın maç daha büyük daha zor maçsa eğer öyledir.
İnşallah bakalımHallederiz bakalım dost nasipte varsa bizi bulur şimdi senin mübarek 250 tlni katlar çekeriz![]()
Liverpool maçı tüm dünyada büyük zaferdir fenerliler hariç herkese göre Galatasaray eze eze hırsıyla presiyle yendi Liverpool’u. Ekidike tıklayıverse 5 olacak belki diyorsun gsnin Liverpool’dan daha çok net pozisyonu var. Liverpool’dan bahsediyorsun ne kadar kötü olabilirler? Presi bi an bıraksan tıklayacak adamlar zaten. Kanka adamlar gs şampiyonlar liginde finale kalırsa şaşırmam falan konuşuyorlar yabancılar. sen gsnin övülecek yanı yok diyorsunNiye olayı gs fb muhabbetine çevirdin ki kanka. Ne istiyorsun gs yi haketmediği şekilde mi övelim. Mesela gs nin elense de madridi içerde yenmesi bu liverpool maçından çok daha büyük zaferdir benim gözümde
Abartılı övülmesine karşıyım diyorum. Bu kadronun hakkı formsuz liverpoolu yenmek zaten ama yine büyük zafer diyorum. Hiç olmayacak bişey olmuş gibi konuşmayalım diyorum. Tabi ki zimbru galibiyeti ile bir değil. Osimhen ve ilkay ı koy liverpoola bugün 11de oynar mesela. Off çok uzadı bu muhabbet kanka valla ben abartılmasına karşıyım sadece aynı şey fb için de geçerli. Bu kadar para harcıyosan bi zahmet bana avrupada başarı getirin. Gs şamp ligi çeyrek yapsın fb avrupa liginde yarı yapsın final yapsın. Çok daha az bütçelere final oynuyolarLiverpool maçı tüm dünyada büyük zaferdir fenerliler hariç herkese göre Galatasaray eze eze hırsıyla presiyle yendi Liverpool’u. Ekidike tıklayıverse 5 olacak belki diyorsun gsnin Liverpool’dan daha çok net pozisyonu var. Liverpool’dan bahsediyorsun ne kadar kötü olabilirler? Presi bi an bıraksan tıklayacak adamlar zaten. Kanka adamlar gs şampiyonlar liginde finale kalırsa şaşırmam falan konuşuyorlar yabancılar. sen gsnin övülecek yanı yok diyorsun
Çelsinin gol atması iyi değil bu korner kuponu için. Gol atmasaydı deli gibi korner atardı çelsiGol geldi bak @Hasim5454 ahmet bizi bilemedi😂
Sonuç Money uğurlu geldi mi onu söyleEkli dosyayı görüntüle 878251@Golcümetin senin parana çat 1. Adım bebeğim 😅👋👋
Valla formsuz falan değildi eze eze yendik liverpoolu. Tek bir saniye presi bırakmayarak. Maçı izlememiş olabilirsin gsnin Avrupa maçlarını izlemedin muhtemelenAbartılı övülmesine karşıyım diyorum. Bu kadronun hakkı formsuz liverpoolu yenmek zaten ama yine büyük zafer diyorum. Hiç olmayacak bişey olmuş gibi konuşmayalım diyorum. Tabi ki zimbru galibiyeti ile bir değil. Osimhen ve ilkay ı koy liverpoola bugün 11de oynar mesela. Off çok uzadı bu muhabbet kanka valla ben abartılmasına karşıyım sadece aynı şey fb için de geçerli. Bu kadar para harcıyosan bi zahmet bana avrupada başarı getirin. Gs şamp ligi çeyrek yapsın fb avrupa liginde yarı yapsın final yapsın. Çok daha az bütçelere final oynuyolar
Ben ikinci yarnn basnda hemen gol olur dedm korner olur daha kardo.merak.etmeÇelsinin gol atması iyi değil bu korner kuponu için. Gol atmasaydı deli gibi korner atardı çelsi