- 24,314
- 17,290
- 113
Maci izlesen suan ben izliyorum 4 de olur 12 kornerde 😂😂Şu wolves sığırıda kullansa bi çok kötüler salaklar ya
Maci izlesen suan ben izliyorum 4 de olur 12 kornerde 😂😂Şu wolves sığırıda kullansa bi çok kötüler salaklar ya
Wolves net düşer bu sene rakibine takım golü girmek mantıklıChelsea 4ü arıyor sapık gibi akskalaş
Sana inat köşeye gittiler devamlı ahahajsndBaynogitıns girdi tamam won bu
Bu wolvesi izledim bi kere saçma sapalank bi takım yaMaci izlesen suan ben izliyorum 4 de olur 12 kornerde 😂😂
Bunlar salak geçen sene iyi bi 1.5 2 ay geçirdiler lige tutundular. Transfer yapmadılar. Düşüp tekrar çıkmak istiyolar benceWolves net düşer bu sene rakibine takım golü girmek mantıklı
Kanka niye bana inat olsun ben totem yapıyorum sabah beriSana inat köşeye gittiler devamlı ahahajsnd
Valla ne bileyim bunlar premier lige çıkmaya deli gibi para alıyorlarBunlar salak geçen sene iyi bi 1.5 2 ay geçirdiler lige tutundular. Transfer yapmadılar. Düşüp tekrar çıkmak istiyolar bence
Solomon’a girseydi gelirdi yattıkTotem yaptığımı demesem iyiydi o son korner gelmeyecek şimdi
NbmzmsmdödTotem yaptığımı demesem iyiydi o son korner gelmeyecek şimdi
Evet fulham bi ara sürekli düş çık yapıyodu mitrovicle. Gelir kapısıValla ne bileyim bunlar premier lige çıkmaya deli gibi para alıyorlar
O takımın maçı ne zaman bulsana bize girek ona bi ara çok buçuk üstSolomon’a girseydi gelirdi yattık
Düşmez kalkmaz bir Allah (cc)Evet fulham bi ara sürekli düş çık yapıyodu mitrovicle. Gelir kapısı
Şüphesiz....Düşmez kalkmaz bir Allah (cc)
Çok girmene gerek yok 9.5 üst kafi. Takım değil o ülke kanka Solomon ligiO takımın maçı ne zaman bulsana bize girek ona bi ara çok buçuk üst