Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Erhan2121 / Kasa 1500 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,894
18,058
113
Başın sağolsun mekanı cennet olsun. Öyle bir sey dediğim içinde üzgünüm İnan. Keşke yaşanmasaydı.
Gaddarim moralin bozuk olabilir, zaman zaman hepimizin psikolojisi böyle oluyor, herseyin vardır bi çaresi bi başlangıcı ancak aynı hataların sonsuz döngüsünün çaresi yoktur. Sonsuz döngüyü kırmak için de bazı şeylerin değişmesi şart. Makale yazdırma bana gece gece dost.

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,992
27,287
113
bak bunun bile telafisi yapıldı , sorun değil oldu bitti , herşeyin çaresi er yada geç bulunur ama düşündüğün şeyin geri dönüşü yok malesef , hepimiz genel olarak aynı durumdayız , bi eksik bi fazla , aynı yolun yolcusuyuz. ben 3-4 aydır cocuklarımdan ayrıyım , boşanma sürecindeyim , ufak tefek borcum var ve işsizim , bende mi intihar edeyim ? çare bu ise hepimiz edelim
Yok intihar etmem yani edecek olsam belki şimdiye 100 defa etmiş olmam gerekirdi. Arkada bırakamayacağım ruhumun ruhu kızım var ama nasıl canım ağırlaştı nasıl tadım kaçtı tarifi yok. Bakalım Allah büyüktür

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,992
27,287
113
Gaddarim moralin bozuk olabilir, zaman zaman hepimizin psikolojisi böyle oluyor, herseyin vardır bi çaresi bi başlangıcı ancak aynı hataların sonsuz döngüsünün çaresi yoktur. Sonsuz döngüyü kırmak için de bazı şeylerin değişmesi şart. Makale yazdırma bana gece gece dost.
Eyvallah dostum haklısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...