- 11,307
- 9,895
- 113
ilk adım içerde
Gaddarim moralin bozuk olabilir, zaman zaman hepimizin psikolojisi böyle oluyor, herseyin vardır bi çaresi bi başlangıcı ancak aynı hataların sonsuz döngüsünün çaresi yoktur. Sonsuz döngüyü kırmak için de bazı şeylerin değişmesi şart. Makale yazdırma bana gece gece dost.Başın sağolsun mekanı cennet olsun. Öyle bir sey dediğim içinde üzgünüm İnan. Keşke yaşanmasaydı.
Yok intihar etmem yani edecek olsam belki şimdiye 100 defa etmiş olmam gerekirdi. Arkada bırakamayacağım ruhumun ruhu kızım var ama nasıl canım ağırlaştı nasıl tadım kaçtı tarifi yok. Bakalım Allah büyüktürbak bunun bile telafisi yapıldı , sorun değil oldu bitti , herşeyin çaresi er yada geç bulunur ama düşündüğün şeyin geri dönüşü yok malesef , hepimiz genel olarak aynı durumdayız , bi eksik bi fazla , aynı yolun yolcusuyuz. ben 3-4 aydır cocuklarımdan ayrıyım , boşanma sürecindeyim , ufak tefek borcum var ve işsizim , bende mi intihar edeyim ? çare bu ise hepimiz edelim
Eyvallah dostum haklısınGaddarim moralin bozuk olabilir, zaman zaman hepimizin psikolojisi böyle oluyor, herseyin vardır bi çaresi bi başlangıcı ancak aynı hataların sonsuz döngüsünün çaresi yoktur. Sonsuz döngüyü kırmak için de bazı şeylerin değişmesi şart. Makale yazdırma bana gece gece dost.
uyumaz zabaha kadar Burda oErhan uyuyor
@Erhan2121 2. Gelsin seri sahur geldiuyumaz zabaha kadar Burda o
Oooo bol şans beyim
Bol şans
WonmuşOooo bol şans beyim
Won zaten bu aw
Bi an farketmiceksiniz zannettim puahaWonmuş
Gitti geldiForum mu gitti