Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Erhan2121 / Kasa 2200 + 2200 Hedef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,224
32,871
113
Aynen öyle kafa dengi arkadaşlar lazım ki özgüven yerine gelsin beklemek sadece herşeyi berbat eder bir arkadaşım var 1.50 boyunda göbek kendinden önce gider yüzüne işemezsin parasıda yok 2. Karıyı boşadı kadınlar gitmedi bu postaladı öyle bir özgüven var ibnede benim bile onunla evlenesim geliyor 🤣🤣🤣
Aynen öyle konuşmasını biliyordur kızlarla komik falandır bi artısı vardır 🤣

vurucu999

Sakın bir çiviyi küçümseme
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,281
13,303
113
Cümleten bol muhabbetler dostlar iyi geceler
@Erhan2121 sana da kolaylıklar kardeşim sabahh iş var

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,646
21,200
113
Gerçekten sanada yazdim vallahi kaliteli adamsın sasiriyorum bu formda böyle adamlar varmis
Paramız olmaz bazen peşine düşeriz ama emanet paraya asla ihanet etmeyiz benimle iş yapanlar çok iyi bilir erhanı tam tanımazken bile ortak kupon yaptık hesap benimdi 40 küsür Çektik 20 yi hemen yolladım o zamanlar benim yerimde forumun yüzde 90 ı dahil alır kaçar bidaha girmezdi biz böyle görmedik Allah yedirmeyin ha dükkandan malzeme calmissin ha burada kumar parasıda olsa bir arkadaşının parasını calmissin aynı şey

akin1996

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,120
6,196
113
Paramız olmaz bazen peşine düşeriz ama emanet paraya asla ihanet etmeyiz benimle iş yapanlar çok iyi bilir erhanı tam tanımazken bile ortak kupon yaptık hesap benimdi 40 küsür Çektik 20 yi hemen yolladım o zamanlar benim yerimde forumun yüzde 90 ı dahil alır kaçar bidaha girmezdi biz böyle görmedik Allah yedirmeyin ha dükkandan malzeme calmissin ha burada kumar parasıda olsa bir arkadaşının parasını calmissin aynı şey
Bize denk gelmez @tahir1603 @AllanSaintMaximin

TommyEgan

Enayi Üye ( Dolandırılmaya Müsait )
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,136
7,375
113
Acil kavga etmem lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...