- 23,987
- 24,971
- 113
anında arazi olmuştum @TestoHaylan06Bize denk gelmez @tahir1603 @AllanSaintMaximin
anında arazi olmuştum @TestoHaylan06Bize denk gelmez @tahir1603 @AllanSaintMaximin
Kim sen mi sende bende beceremeyiz o işleri sana beş yüz borcum vardı o ara biliyon durumları yemin ederim ki uykum kaçtı veremedim diye bazen olmayınca olmuyor sonra verdimde rahat bir uyku çektim miktar önemli değil emanet emanettir borç borçturanında arazi olmuştum @TestoHaylan06
Selfie cekıyorErhanin kupon wonladi mi kac paramiz oldu
Allah 3-4milyondan assagi dolandirmayi nasip etmesin ustadKim sen mi sende bende beceremeyiz o işleri sana beş yüz borcum vardı o ara biliyon durumları yemin ederim ki uykum kaçtı veremedim diye bazen olmayınca olmuyor sonra verdimde rahat bir uyku çektim miktar önemli değil emanet emanettir borç borçtur
Benim hemen onaylammistiSelfie cekıyor
Olur öyle şeyler herkesin öyle bi zamanı olur aga para yokken aklıma geliyordu da o da insanlık hali çiğ süt emmişiz hepimizKim sen mi sende bende beceremeyiz o işleri sana beş yüz borcum vardı o ara biliyon durumları yemin ederim ki uykum kaçtı veremedim diye bazen olmayınca olmuyor sonra verdimde rahat bir uyku çektim miktar önemli değil emanet emanettir borç borçtur
Herkese arayıp nakit eklemiş üç kat çevrimli Max 5 bin çekimli bana inandırıcı gelmedi site elamanları yayıyor bilgiyi daha 1 haftalık site ne ara numaraları topladıda arıyorBu robinbet muhabbeti ne ya
Knk ariyo 1.5 ekliyo nakit bana ekledi kaybettimBu robinbet muhabbeti ne ya
Onaylayan kız beğendi demekki seniBenim hemen onaylammisti
Ha o zaman affım olmaz Allah'ım affetsin enayi miyiz kardeşim o kadarda değil 🤣Allah 3-4milyondan assagi dolandirmayi nasip etmesin ustad
Kaybettimi de eklemesen sonuna olmaz zaten gündüz arıyorlarsa ben açamam yaKnk ariyo 1.5 ekliyo nakit bana ekledi kaybettim
Hak yiyosak değsin agabeyHa o zaman affım olmaz Allah'ım affetsin enayi miyiz kardeşim o kadarda değil 🤣
Kanka gir siteye simdi davet aramasi gelmisti de isminu soy ismini yaz listede varsan hemen eklerKaybettimi de eklemesen sonuna olmaz zaten gündüz arıyorlarsa ben açamam ya
50-100 binin vebalide aynı 3-5 milyonunda en azından yanarken değdi deriz 😂Hak yiyosak değsin agabey
Eklemezse senden alırımKanka gir siteye simdi davet aramasi gelmisti de isminu soy ismini yaz listede varsan hemen ekler
Daha önce neden demiyorsun be yerler mi sence deneme bonusu kullanmıştımKanka gir siteye simdi davet aramasi gelmisti de isminu soy ismini yaz listede varsan hemen ekler
Canin sag olsun kardesim ayipsinEklemezse senden alırım