- 39,098
- 32,695
- 113
Yok kanka aktif miLevabet aldin mi
Yok kanka aktif miLevabet aldin mi
Yakalandık beBurada herkes kupon yapmıştır alttan takip edip burada vakit geçiriyordur ben garibimde , sohbet dönüyor zannediyorum bu kadar salak değildim bu kumar beni mal etti 😀
4000 hem de haKardeşim atmicaktim da atayım rezillik periyotta 20 sayı farkla kaybettim çok yakındı Ekli dosyayı görüntüle 955258
Keşke tutsaydıda öyle yakalansaydın geçmiş olsun tahirimYakalandık be
Kaybetmese atmazdiKardeşim atmicaktim da atayım rezillik periyotta 20 sayı farkla kaybettim çok yakındı Ekli dosyayı görüntüle 955258
Erhan gider şimdi kıza, "bayramda açık kuyumcu var mı" diye soru sorar.Kuyumcu dan bi foto atsa aslında iş biter de nerede Erhan da o kafa
500 u 4 yaptık devamı gelmedi anasını satayım 1 er rol actiracaktim size fark yedi4000 hem de ha
Kırıldım suan hahdhdKaybetmese atmazdi
Kardesim kayip bonus yok mu yaKırıldım suan hahdhd
İyi heyecan yaşamışsın ama 20 fark dile kolay500 u 4 yaptık devamı gelmedi anasını satayım 1 er rol actiracaktim size fark yedi
Ahanda çamaşır makinesi kazandım. Teşekkür ederim.
Keşke üst gireydin abiKardeşim atmicaktim da atayım rezillik periyotta 20 sayı farkla kaybettim çok yakındı Ekli dosyayı görüntüle 955258
Olsa ne olacak avide gider 1.01 de patlatır bu buna para mı dayanır anası haklı ben olsam bende hamur açtırırım bunaKardesim kayip bonus yok mu ya
Esrefin kuponu oynasaydin keşke biraz sayı sayar, sayısal zekamiz gelişirdi.Yakalandık be
Alt üst bana göre değil artık taraf da bana göre değil sanırımEsrefin kuponu oynasaydin keşke biraz sayı sayar, sayısal zekamiz gelişirdi.
Şarja koy telefonu dostum. Yüzde 7 kalmış. Konunun sana ihtiyacı var.Keşke üst gireydin abi
4 e 2 aldık onu da beceremedik awKardesim kayip bonus yok mu ya
Kardesim haziranda hepinizi kurtarcam4 e 2 aldık onu da beceremedik aw
Hocam şarjda oynuyorumŞarja koy telefonu dostum. Yüzde 7 kalmış. Konunun sana ihtiyacı var.