- 21,880
- 18,048
- 113
Ahahaha 😂 😂 😂Sen cebelleşirken Reşat para içinde yuzuyomus olm
O paraya 5 bin tane tavla zarı almış, zar ticaretine başlamış dostumuz
Ahahaha 😂 😂 😂Sen cebelleşirken Reşat para içinde yuzuyomus olm
Sende arka planda kazananlardansın bravo kankaMesele kızıp beraberliğe 400 sallamistim şöyle, gerçi beraberkige 8k sakladığım günler geldi akilima utandım şimdiEkli dosyayı görüntüle 870034
Hala aklım almıyor 5 atarini alacaktım garantiye gidip 4 dedim. Doncic yok daha çok kullanır dedim de galiba kötü tepti, oyun kurulumunu ona bıraktılar sıçtıLa saat 8.30 a kadar austin üçlük atsin diye cebelestik ilk yari hiç atmadi deneme bile yapmadı sürekli boyalı alana giriyordu o kupon gelmemesi büyük sansizlik
Dost bu zarların deplasmanı da mı oluyor. Konuk takım nedir yawMesele kızıp beraberliğe 400 sallamistim şöyle, gerçi beraberkige 8k sakladığım günler geldi akilima utandım şimdiEkli dosyayı görüntüle 870034
Hocam futbol gibi düşün sol taraflar ev sağ deplasman. Eve oynadığın zamn sol tarafta ki zarların toplamı sağ taraftan yüksek gelmesi gerek. Beraberlik dersen de 4 zarın toplamı eşit skorla gelecekDost bu zarların deplasmanı da mı oluyor. Konuk takım nedir yaw
29 ekim konusunu tüm zombiler basmışBetcolara giriş olmuyor puaha baska siteye atıyorum zaten benim oyuncağım mac 2.30 da nba macj
Boyun devrilmesin hemi36 tebrikler kral @bedof34
Senin konuda ödülcüler var burda muhabbetçiler 😂😂Niye herkes benim konuda burda da aynı maç var burayı saysanıza puhaha