- 9,336
- 13,437
- 113
Erhan 2. Adımı yapamaz dost ondanNiye herkes benim konuda burda da aynı maç var burayı saysanıza puhaha
Erhan 2. Adımı yapamaz dost ondanNiye herkes benim konuda burda da aynı maç var burayı saysanıza puhaha
Erhan battı diye bakmıyo bile şu an kaybolduErhan 2. Adımı yapamaz dost ondan
Maçı izlemeye gitti 😂Erhan battı diye bakmıyo bile şu an kayboldu
Doğru diyorsun valla kral @bedof34Erhan battı diye bakmıyo bile şu an kayboldu
Belediye gorevlileri burada dost. Erhan Dostumuz parayı çöpe attı, onu bulmaya çalışıyoruzNiye herkes benim konuda burda da aynı maç var burayı saysanıza puhaha
Erhan 2.adıma maç bakıyodur şu an hocam. Batacak maçı arıyodurBelediye gorevlileri burada dost. Erhan Dostumuz parayı çöpe attı, onu bulmaya çalışıyoruz
43 sayy40 sayy
45 ödülüme göz dikme hasiiiiim43 sayy
2.Adima maç ararken 1.Adimdan yatan koca yürekli dostumuz gelir birazdan o haldeErhan 2.adıma maç bakıyodur şu an hocam. Batacak maçı arıyodur
Yok kanka geçti o artık. Benim konuda 3 kişi var zaten sürekli sayan. 4.ye yer kalmadı masmalesefBen burdan sayarsam senin konuda da saymış sayılır mıyım? @ahmetcansarac61
Puahahahah 🥸👁45 ödülüme göz dikme hasiiiiim
Yok ilk adımı geçti çok şükür o kadar da utandırmadı bizi2.Adima maç ararken 1.Adimdan yatan koca yürekli dostumuz gelir birazdan o halde
Masmalesef demeseydin zorlardım ama masmalesef dediğin için şansım kalmadığını anladım 🥸Yok kanka geçti o artık. Benim konuda 3 kişi var zaten sürekli sayan. 4.ye yer kalmadı masmalesef
Diyanet Alo Fetva Hattına sor buradan kimse bu ilme sahip değilBen burdan sayarsam senin konuda da saymış sayılır mıyım? @ahmetcansarac61
Sen nasıl tarikat liderisin o zamanDiyanet Alo Fetva Hattına sor buradan kimse bu ilme sahip değil