- 21,880
- 18,048
- 113
Şükürler olsun. Devamı da gelir inşallahYok ilk adımı geçti çok şükür o kadar da utandırmadı bizi
Şükürler olsun. Devamı da gelir inşallahYok ilk adımı geçti çok şükür o kadar da utandırmadı bizi
Bol şanslar güzel kardeşim hangi maç sorması ayıpDost bildik kuru sıkı çıktı dost @Fterim1905 gibi gidip aldığım maci seyredeyim enisi dönüşüm won olarak olacak
Hasimim, ben sadece yağmur ilmine hakimim.Sen nasıl tarikat liderisin o zaman
Amegakure köyünden misin sen.Hasimim, ben sadece yağmur ilmine hakimim.
Hoşgeldin hoca, ilk adımı şansa bala geçti, şimdi 2. Adım için net yatacak bir maç bakıyorBol şanslar güzel kardeşim hangi maç sorması ayıp
PuahahhaWon be won @Erhan2121
Gerek kalmadı hocam won oldu bile puahaBol şanslar güzel kardeşim hangi maç sorması ayıp
Dur şogun bedofu çağıralım tercüme etsin yazdıklarını.Amegakure köyünden misin sen.
Pain senmisin nagato?
Gömüyü bulduk ordan devam ederiz artik puaahHoşgeldin hoca, ilk adımı şansa bala geçti, şimdi 2. Adım için net yatacak bir maç bakıyor
Ceyrek bitmeden para hesaba geçmiyor güzel kardeşim puaha2yi yolla acele et @Erhan2121 🥸🥸
Won be won beGömüyü bulduk ordan devam ederiz artik puaah
Hasime inat sabah namazına müteakip at 2. Adımı belki namaza başlar.Ceyrek bitmeden para hesaba geçmiyor güzel kardeşim puaha
@Fterim1905Gömüyü bulduk ordan devam ederiz artik puaah
Snaa ayri ödül o zman o siteye bak herhalde sonuclanmistirBen hep burayı takip ettim
Nerden biliyon kılmadığımı güzel kardeşim sen 😂😂Hasime inat sabah namazına müteakip at 2. Adımı belki namaza başlar.